Ελλάδα

Κορωνοϊός: «Ξαναχτύπησε» ο δικηγόρος των αρνητών

21.01.2022 | 17:55 Eνσωμάτωση

Διέκοψε τη δίκη του για διασπορά ψευδών ειδήσεων γιατί νοσούσε, όμως σήμερα «ξαναχτυπά» με νέα ανάρτηση του υποστηρίζοντας πως σώθηκε από τον κορωνοϊό γιατί δεν πήγε στο νοσοκομείο.

Ο λόγος για τον γνωστό αντιεμβολιαστή δικηγόρο των Αθηνών.

«Γιατί όταν έφτασε ο πυρετός 38,5, μετά 39,6, μετά 39,9 και μετά 40, δεν πήγα στο νοσοκομείο. Γιατί αν ήμουν από τα θύματα της προπαγάνδας και της απάτης, θα πήγαινα στο νοσοκομείο όχι στο 40 αλλά στο 38,5. Και εκεί θα μου χτυπούσαν τη ψυχολογία» υποστήριξε.

Ο 54χρονος αντιεμβολιαστής δικηγόρος, ο οποίος ελέγχεται για την εμπλοκή του σε περιπτώσεις νεκρών που αρνήθηκαν τη διασωλήνωση, την χαρακτηρίζει απειλή, προτρέποντας εμμέσως τους αναγνώστες του ν’ ακολουθήσουν το παράδειγμα του και να αποφύγουν το νοσοκομείο.

«Στην ακτινογραφία που θα μου έκαναν θα έβλεπαν “ευρήματα”. Ενώ αυτή που έκανα κατ’ οίκον ήταν πεντακάθαρη. Και αν συνέχιζα να διαμαρτύρομαι θα με απειλούσαν με δέσιμο, αν δεν με έδεναν κιόλας με τη μία ή θα με απειλούσαν με διασωλήνωση. Γιατί η διασωλήνωση εκτός των άλλων χρησιμοποιείται και ως απειλή για τους “άτακτους”. Και όταν πέθαινα θα ήμουν ένα ακόμα θύμα του κορωνοϊού και όχι των δολοφόνων» συμπλήρωσε ο αρνητής δικηγόρος.

«Για τον πυρετό φταίει το… γάλα και το γιαούρτι»

«Θα τους τελειώσουμε θα τους λιώσουμε, θα τους γονατίσουμε. Να το ξέρετε. Θα πάνε όλοι φυλακή και κάποιοι θα εκτελεστούν κιόλας. Και το πιστεύω απόλυτα αυτό που λέω» υποστήριξε.

Με την ίδια μουσική υπόκρουση αλλά και την ίδια σιγουριά, υποστηρίζει πως ο πυρετός δεν είναι σύμπτωμα του κορωνοϊού αλλά συνέπεια κακής διατροφής. Όποιος κόψει μαχαίρι Γαλακτομικά και Γλουτένη σώθηκε, όπως λέει, από τον κορωνοϊό.

«Τα δύο γάμα. Γαλακτομικά και γλουτένη. Δύο γάμα Γ@$% τα. Τα δύο γάμα της διατροφής τα οποία πρέπει να τα βγάλετε. Δεν υπάρχει λόγος να φάτε σιτάρι, τυρί και γιαούρτι και να πιείτε γάλα. Απογαλακτιστείτε επιτέλους!» σημείωσε.

Ένας άλλος χρήστης βρήκε γρηγορότερα από τη Pfizer το αντίδοτο για τον κορωνοϊό και ονομάζεται MMS. «Το MMS πάρτο βάλτο σε ένα σκοτεινό ντουλάπι και άστο 10 χρόνια. Δεν χαλάει. 0.50 Πάρε 10 μπουκάλια έχε τα. Μπορεί να χρειαστεί ο γείτονας, εσύ, ο σκύλος, η γάτα. Είχα βήχα δεν μπορούσα να σταθώ. Με 10 σταγόνες γιατρεύτηκα. Σε δύο βδομάδες δεν είχα τίποτα» υποστήριξε.

Σε βαθιά περισυλλογή ένας ιερέας εξηγεί πως θα παραμείνει ανεμβολίαστος περιμένοντας το χάπι του κορωνοϊού για να τον σώσει. «Σε σώζει μόνο ο Θεός αλλά τέλοσπάντων ανθρωπίνως. Αλλά οι άλλοι ακολουθούν το δικό τους σχέδιο και σου λένε πρώτα θα τελειώσουν τα εμβόλια και μετά το χάπι» υποστήριξε.

Ένας άλλος ιερέας εκτιμά πως οι 22.000 νεκροί από την αρχή της πανδημίας, όσο δηλαδή ο πληθυσμός του Κιλκίς είναι αμελητέα ποσότητα. «Δεν έκανες και τίποτα. Από ότι βλέπω 22-25 χιλιάδες θύματα; Δεν κάνατε και τίποτα. Τώρα δεν θα καθίσω φρόνιμος. Τώρα τελείωσε, τέλειωσε. Πού είστε μωρέ δεσποτάδες που δεν μιλάτε; Πού είσαστε; Δεν πειράζει αλλά την πίστη δεν θα μου την πειράξεις και δεν θα μου την κοροϊδέψεις εσύ» τόνισε.

Και κάτω από την ανάρτηση το ποίμνιο ζητοκραυγάζει. Παραμένοντας στο θεολογικό πεδίο, φτερωτός αγγελιοφόρος του διαδικτύου υπενθυμίζει σε όλους τους εμβολιασμένους πολίτες τα μέτρα προστασίας.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 21/01/2022