Ελλάδα

Κορωνοϊός – Δεν εμβολιάζονται παρά το πρόστιμο των 100 ευρώ

20.01.2022 | 18:08 Eνσωμάτωση

Η πρώτη εβδομάδα εφαρμογής της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στους εξηντάρηδες βαίνει προς το τέλος της και ο 70χρονος Δημήτρης από την Κω δεν αλλάζει γνώμη.

«Βγάζει διάταγμα αυτή τη στιγμή και λέει θα κόψει 100 ευρώ από τους συνταξιούχους. Έχω δύο αγόρια ο ένας 30 και άλλος 40. Να πάθω κάτι από το εμβόλιο και να μείνουν μόνα τους;» δήλωσε 70χρονος ανεμβολίαστος.

Κόντρα σε όλες τις μελέτες και τους δισεκατομμύρια εμβολιασμούς που έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία ανά τον κόσμο, χρήστης του διαδικτύου, που δηλώνει καρδιολόγος, υποστηρίζει πως με το εμβόλιο εισχωρούν επικίνδυνες τοξίνες στον οργανισμό.

Στους δρόμους βγήκε από την άλλη η περιβόητη παθολόγος των αρνητών, η οποία δεν άργησε να αγορεύει σε πλήθος κόσμους.

«Και αυτή τη μάσκα που βάζουν στα παιδιά μας που δεν τα αφήνουν να αναπνεύσουν σε έναν παιδικό πνεύμονα. Τα βάλανε τα φοράνε αυτά τα φίμωτρα. Σε αυτό φταίνε οι δάσκαλοι και οι γονείς που δεν ενημερώνουν το παιδί» ανέφερε η γιατρός Εύη Κιαγιά.

Οι θεματοφύλακες από την πλευρά τους συνεχίζουν να μοιράζουν ιερές δηλώσεις αλλά και οδηγίες χρήσης των self tests.

«Όλοι οι υπόλοιποι που τα κάνατε ανάποδα έχετε καταστρέψετε πράγματα και σταματήστε να το κάνετε. Θα σας το αποστείλω στους θεματοφύλακες συγκεκριμένα χαρτιά και όποιος σας πει γιατί δεν πηγαίνω το παιδί σχολείο θα του δείχνετε αυτό το χαρτάκι. Όσοι τα παίρνετε από φαρμακείο και ξερουθουνιάζεστε έχετε ζημιά» υποστήριξε.

Στο θεολογικό πεδίο , ανεμβόλιαστοι παραλληλίζουν τον αγώνα τους με τους αγίους της ορθοδοξίας που μαρτύρησαν για την πίστη τους στον Θεό.

Η Ιερά Σύνοδος πάντως με επίσημη ανακοίνωση της συστήνει τον εμβολιασμό στους πιστούς, ενώ υποδεικνύει την υποχρεωτική χρήση μάσκας εντός των ναών για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 20/01/2022