Ελλάδα

Προφυλακιστέος ο «νταής» της Αργυρούπολης

20.01.2022 | 19:02 Eνσωμάτωση

Δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα και αποφάσισαν την προφυλακισή του.

Ο λόγος για τον 46χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε τη σύντροφό του σε σημείο τέτοιο που η γυναίκα αυτή να χαροπαλεύει επί μέρες τώρα, στο νοσοκομείο.

Μεταφέρθηκε αργά το μεσημέρι στην πρώην σχολή Ευελπίδων για να απολογηθεί, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, υπό τον φόβο επεισοδίων.

«Παραδέχομαι ότι την χτύπησα, αλλά δεν ήταν σκοπός μου να την στείλω στο νοσοκομείο. Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού» φέρεται να ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων στην ανακρίτρια, τονίζοντας ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δεν ήξερε τι έκανε. Μάλιστα, ζήτησε και τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Παλεύει στην εντατική

Την ίδια ώρα, η 40χρονη σύντροφός του, συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»

«Είναι σε κακή κατάσταση, είναι ακόμα σε ύπνωση, κοιμάται, το κεφάλι της είναι χάλια, πάει αργά και όχι πολύ σταθερά. Οι γιατροί φοβούνται μην αφήσει κάποιο εγκεφαλικό πρόβλημα. Το φοβούνται πάρα πολύ» ανέφερε φίλος της άτυχης γυναίκας.

Τα όσα συμπέρανε ο ιατροδικαστής από την εξέταση της γυναίκας, προκαλούν τρόμο. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να της επέφερε βαριές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα, να της έσπασε τα πλευρά, ενώ υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν πως την πέταγε στον τοίχο ή στο έδαφος ξανά και ξανά. Και όλα αυτά, με τα ίδια του τα χέρια.

«Eίναι η μεγαλύτερη ντροπή. Ο άνθρωπος αυτός είχε πολλά θέματα. Με ουσίες, είχε θέματα ζήλιες, είχε θέματα. Θέματα πολλά. Ήταν ένας κακός άνθρωπος» πρόσθεσε ο φίλος της 40χρονης.

Στην έκθεση του ιατροδικαστή γίνεται, επίσης, λόγος για σημάδια από ξυλοδαρμό λίγες μέρες πριν από αυτόν της Παρασκευής που είχε ως συνέπεια η 40χρονη να καταλήξει στην εντατική.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 20/01/2022