Ελλάδα

Θύμα ψευτογιατρού – Για 6 μήνες έτρωγε… γαϊδουράγκαθο

13.01.2022 | 17:47 Eνσωμάτωση

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του 47χρονου αποκλειστικά στο LIVE NEWS, χωρίς να χάσει χρόνο, ο ψευτογιατρός μπήκε στο «ψητό», αναλύοντας μάλιστα, με λεπτομέρειες τις αμοιβές των εμπλεκομένων στο χειρουργείο που πρότεινε, προκειμένου να γίνει απόλυτα πειστικός.

«Δεν υπάρχει ζωή, τον θάνατο περιμένω. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Αυτό που πέρασα εγώ, δεν το έχει περάσει κανένας. Τους πόνους… την ταλαιπωρία που ήμουνα, που ήμουνα… με τελείωσαν. Μιλάμε για 60 – 70 ράμματα από μπροστά από το στήθος μέχρι πίσω στο… μέσα στην σπονδυλική στήλη. Καταλαβαίνετε; Στη μέση με κόψανε. Συνέχεια με πυρετούς και λοιμώξεις από τότε, τουλάχιστον δεν είχα τούτα εδώ τα θέματα πριν», δήλωσε ο 47χρονος – θύμα του ψευτογιατρού.

Είναι η καθηλωτική μαρτυρία αποκλειστικά στο LIVE NEWS, από τον Ιούνιο του 2020, του 47χρονου άνδρα που σήμερα κατέθεσε σε βάρος του ψευτογιατρού που του κατέστρεψε τη ζωή. Ο άνδρας αυτός, που τραυματίστηκε από πτώση με αλεξίπτωτο έδωσε 98.000 ευρώ στον δόκτορα Κόντο πιστεύοντας ότι θα τον κάνει καλά. Στην πραγματικότητα όμως, τον σακάτεψε.

«Όχι μόνο θα περπατάς αλλά θα παίξεις μπάλα» – Συγκλονίζει η μαρτυρία

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του 47χρονου αποκλειστικά στο LIVE NEWS, χωρίς να χάσει χρόνο, ο ψευτογιατρός μπήκε στο «ψητό», αναλύοντας μάλιστα, με λεπτομέρειες τις αμοιβές των εμπλεκομένων στο χειρουργείο που πρότεινε, προκειμένου να γίνει απόλυτα πειστικός.

«Πρέπει να βάλεις μόσχευμα» μου λέει, «το οποίο γίνεται στην Γαλλία» αυτό μου λέει «πουθενά στον κόσμο», «να ξέρεις» μου λέει «ότι το μόσχευμα κάνει 54.000 ευρώ αλλά κάτι θα κάνουμε» μου λέει «είναι και φίλοι μου οι γιατροί, θα το δούμε στη συνέχεια».

«Ξέρεις» μου λέει «ότι θα πρέπει να δώσουμε 20.000 για το μόσχευμα για να το πάρω και 20.000 στην κλινική και όταν βγαίνουμε από την κλινική άλλες 30.000». Άμα είναι του λέω να περπατάω… «Όχι να περπατάς» μου λέει «θα παίζεις μπάλα».

Μου είπε «ξέρεις αυτά τα λεφτά θα είναι όλα μαύρα». «Μοναχά ο θωρακοχειρουργός θέλει 18.000, μοναχά ο νευροχειρούργος θέλει 22.000» μου λέει «συν το μόσχευμα, καταλαβαίνεις» μου λέει «ό,τι χρειαστείς θα τα βάλω εγώ και μου τα δίνεις».

Λίγα λεπτά πριν μπει στο χειρουργείο, ο ασθενής έδωσε, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, 20.000 ευρώ στην κλινική και όπως και το 2020 είχε τονίσει αποκλειστικά στο LIVE NEWS, έτσι και σήμερα στο δικαστήριο, αναφέρθηκε και στον επίσης κατηγορούμενο πρώην υπουργό και γιατρό στο επάγγελμα, ο οποίος συμμετείχε στο χειρουργείο του.

Γαϊδουράγκαθο και ενέσεις βλαστοκυττάρων

Αλλά και μετά το χειρουργείο, ο Κόντος δεν σταμάτησε να ζητά λεφτά. Εξακολούθησε να τον επισκέπτεται κάθε εβδομάδα στο σπίτι του και να τον «βομβαρδίζει» με νέες… υποσχόμενες θεραπείες. Ο 47χρονος ακολουθώντας τις συμβουλές του Κόντου, έτρωγε για έξι μήνες γαϊδουράγκαθο, του είχε απαγορεύσει να καταναλώνει κρέας και να έχει σεξουαλική ζωή.

«Στις 15 μέρες περίπου, γύρω στα 20 – 25 του Οκτώβρη, έρχεται ο Κόντος και παίρνει άλλα 30 από το σπίτι. Ερχόταν με ένα βαλιτσάκι το οποίο ήτανε… είχε υπέρηχο μέσα και έβλεπε, μου έβλεπε τα πόδια. Μου λέει «πάμε καλά, βλέπεις δεν ματωνόταν από την αρχή, τώρα ματώνονται». Μου λέει «κανονικά η επίσκεψη αυτή ήταν 150 ευρώ αλλά για σένα δεν θέλω τίποτα». Όταν έφτασε ο Ιανουάριος, μου λέει «ξέρεις θα πρέπει να κάνουμε τις ενέσεις», «ποιες ενέσεις;» του λέω, μου λέει «είναι ενέσεις με βλαστοκύτταρα, τα οποία είναι στην Γαλλία, για σένα θα είναι 7 χιλιάδες η μία, με βλαστοκύτταρα». Είχε τέτοια πειθώ, αφού του φίλησα το χέρι σας λέω», λέει το θύμα στο LIVE NEWS.

Ο 47χρονος ασθενής, σταμάτησε να του δίνει χρήματα, όταν πια είδε ότι τίποτα από όλα αυτά δεν τον βοηθούσε. Ούτε καν η φυσιοθεραπεύτρια την οποία ο Κόντος του είχε συστήσει και χρέωνε 60 ευρώ την ώρα, 4 με 5 φορές την εβδομάδα… Αυτό που του έμεινε είναι ένα ποσοστό αναπηρίας 85%.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 13/01/2022