Κόσμος

ΗΠΑ – Τρένο έπεσε πάνω σε αεροσκάφος που συνετρίβη στις γραμμές

10.01.2022 | 20:35 Eνσωμάτωση

Συγκλονιστικές είναι και οι εικόνες που έρχονται από το Λος Άντζελες και καταγράφουν την πρόσκρουση τρένου επάνω σε... αεροσκάφος, που είχε προσγειωθεί αναγκαστικά στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Είναι η στιγμή που οι αστυνομικοί έχουν σώσει τον πιλότο του αεροσκάφους που έπεσε πάνω στις γραμμές του τρένου και τον τραβάνε από τον τόπο της τραγωδίας όταν το διερχόμενο τρένο πέφτει με δύναμη επάνω στο αεροσκάφος…

Το μονοκινητήριο Τσέσνα είχε κάνει αναγκαστική προσγείωση πάνω στις γραμμές του τρένου στο Λος Άνζελες.

Το συγκλονιστικό βίντεο -από τις κάμερες σώματος των αστυνομικών- δείχνει την αγωνιώδη προσπάθεια των αστυνομικών να τον βγάλουν από το πιλοτήριο.

Λίγα δευτερόλεπτα να αργούσαν οι αστυνομικοί θα ήταν νεκρός.

Νέα Υόρκη

Πυκνός καπνός έχει καλύψει το 19ωρο κτίριο στη συνοικία του Μπρονξ της Νέας Υόρκης, ενώ ακούγονται σπαρακτικές φωνές.

Η αγωνία κορυφώνεται γιατί η ορατότητα είναι μηδενική.

Οι πυροσβέστες με κίνδυνο της ζωής τους ανεβάζουν τη σκάλα στον τρίτο όροφο από όπου ξεκίνησε η φωτιά για να μπορέσουν να πιάσουν το μωρό.

Αν και αυτό το μωρό σώθηκε, δεν τα κατάφεραν 9 παιδιά που εγκλωβίστηκαν μέσα στο κτίριο και βρήκαν βασανιστικό θάνατο μαζί με πολλά άλλα θύματα, ενώ τουλάχιστον άλλοι 30 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πρόκειται για τη χειρότερη τραγωδία στο Μπρονξ από την πυρκαγιά στο νυχτερινό κέντρο Happy Land το 1990, η οποία κόστισε τη ζωή σε 87 ανθρώπους.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 10/01/2022