Ελλάδα

Χαλάνδρι – Εγκατέλειψαν κοριτσάκι δύο μηνών μέσα σε σακ-βουαγιάζ – Καλά στην υγεία του το νεογέννητο

06.01.2022 | 13:19 Eνσωμάτωση

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των γονιών του νεογέννητου που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε σακ-βουαγιάζ σε πλατεία στο Χαλάνδρι. Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Το 2 μηνών κοριτσάκι εντόπισε ένας αστυνομικός χθες το απόγευμα που έκανε βάρδια σε φύλαξη πολιτικού προσώπου.

Ο αστυνομικός άκουσε κάτι σαν κλάμα στην παιδική χαρά στο Χαλάνδρι, στη συμβολή των οδών Βοιωτίας και Ευβοίας, και βρήκε το μωράκι εγκαταλελειμμένο μέσα σε μία τσάντα πλάτης που ήταν ανοιχτή στο πάνω μέρος

Το μωρό ήταν καθαρό, περιποιημένο, φορούσε σκούφο, κάλτσες, παντελόνι και άλλα ρουχαλάκια για να μη κρυώνει.

Στο σημείο έσπευσε ομάδα ΔΙΑΣ καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε το μωρό και το μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και, σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι πολύ καλά στην υγεία του και παραμένει εκεί για εξετάσεις και φροντίδα, μέχρι να βρεθεί άκρη με την υπόθεση.

Η τσάντα και τα ρούχα του μωρού εστάλησαν για εξετάσεις στα εγκληματολογικά εργαστήρια, με την ελπίδα να βρεθούν κάποια στοιχεία για τους γονείς του βρέφους, ενώ οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση «σαρώνουν» κάμερες ασφαλείας της περιοχής σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το άτομο που το εγκατέλειψε.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 06/01/2022