Ελλάδα

Πάτρα – Συμμορίες ανηλίκων βανδαλίζουν περιουσίες – Βίντεο ντοκουμέντο

06.01.2022 | 13:20 Eνσωμάτωση

Στο έλεος συμμορίας ανηλίκων βρίσκονται τα Μποζαΐτικα της Πάτρας, με τις καταγγελίες κατοίκων να πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Επιθέσεις σε ηλικιωμένους και βανδαλισμοί σε σπίτια και καταστήματα καταγράφονται σχεδόν καθημερινά στην περιοχή, με τους κατοίκους να οχυρώνονται στα σπίτια τους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο- ντοκουμέντο που ήρθε «στο φως», ομάδα από 7 νεαρούς οι οποίοι φορούν κουκούλες για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους, επιτίθεται με πέτρες σε επιχείρηση της περιοχής.

Η δράση τους είναι οργανωμένη και καταδρομική. Μέσα στη νύχτα εμφανίζονται από το σκοτάδι, κρατώντας μεγάλες πέτρες στα χέρια τους. Στη συνέχεια τις εκσφενδονίζουν με δύναμη στα παράθυρα του καταστήματος και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου απομακρύνονται τρέχοντας.

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται αντίστοιχα περιστατικά. Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, συχνά έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιες ομάδες και πλέον φοβούνται τόσο για τους εαυτούς τους όσο και για τις περιουσίες τους.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 06/01/2022