Κόσμος

ΗΠΑ – Απόπειρα στραγγαλισμού γυναίκας σε στάση λεωφορείων στη Φλόριντα

06.01.2022 | 13:26 Eνσωμάτωση

Ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει έναν άνδρα στη Φλόριντα να προσπαθεί να στραγγαλίσει μια γυναίκα. Ο άνδρας στέκεται πίσω από τη νεαρή κοπέλα που ανυποψίαστη περιμένει το λεωφορείο στη στάση.

Ο άνδρας πλησιάζει από πίσω μια ανυποψίαστη γυναίκα, η οποία περιμένει στη στάση το λεωφορείο, και περνά το κορδόνι των παπουτσιών του από τον λαιμό της. Η γυναίκα προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια του, πέφτει στο έδαφος και τότε ο άνδρας αρχίζει να την χτυπάει.

Η 26χρονη δέχθηκε την επίθεση στις 11 το πρωί στη στάση του λεωφορείου. Καθόταν στον πάγκο και έστελνε μηνύματα από το κινητό της, χωρίς να έχει αντιληφθεί τις ύποπτες κινήσεις του δράστη.

Τελικά, ενώ η γυναίκα προσπαθεί να ξεφύγει από το μένος του δράστη, ένας καλός Σαμαρείτης εμφανίζεται και την βοηθά. Μιλά στον άνδρα αρχικά χωρίς αποτέλεσμα και μετά κάνει προσπάθεια να τον κρατήσει.

Ο άνδρας τράπηκε σε φυγή, αλλά οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Πρόκειται για τον 27χρονο Aaron K. Quinones, ο οποίος πλέον κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 06/01/2022