Ελλάδα

Κορωνοϊός – Θεωρίες συνωμοσίας σε ημερολόγιο της Μονής Πηλίου

06.01.2022 | 18:59 Eνσωμάτωση

Παρά το τρομακτικό κλίμα που δημιουργούν τα χιλιάδες κρούσματα οι αρνητές παραμένουν αμετανόητοι βάζοντας ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο με τις θεωρίες συνωμοσίας δυστυχώς να εκκινούν ακόμη και από ανθρώπους της εκκλησίας των παλαιοημερολογιτών.

Κρυμμένες μέσα σε ένα βιβλίο τσέπης που εξέδωσε η Μονή του Πηλίου, βρίσκονται απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τα εμβόλια.

Το βιβλιαράκι που διανέμεται δωρεάν στους πιστούς που επισκέπτονται το μοναστήρι βρίθει κειμένων κατά των εμβολίων ρίχνοντας λάδι στη φωτιά των αρνητών κάνοντας λόγο για το δήθεν σχέδιο «Μεγάλη Επανεκκίνηση» που έχει στόχο την επικράτηση του διαβόλου.

«Η διαβόητη πανδημία του κορωνοϊού και τα εμβόλια είναι το βασικό εργαλείο για την προώθηση του σχεδίου τους, είναι ένα πείραμα της μετατροπής ελεύθερων ανθρώπων σε ζόμπι» αναφέρει.

Οι συντάκτες του βιβλίου δεν διστάζουν να καταφερθούν και εναντίον μητροπολιτών που έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ των εμβολιασμών. «Η μεγάλη πίκρα είναι ότι η διοίκηση της Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοποι Μητροπολίτες έφτασαν να συνιστούν από τον άμβωνα ως εργαλείο πλύσης εγκεφάλου των πιστών το εμβόλιο» προσθέτουν.

Η μεταμέλεια του αρνητή

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη με έναν 25χρονο που ήταν αρνητής και νόσησε.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως όταν διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, φοβήθηκε τόσο που έσπευσε να εμβολιαστεί και παρά το γεγονός ότι νοσούσε οι γιατροί σε εμβολιαστικό κέντρο νοσοκομείου, δέχθηκαν να του κάνουν το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Επέστρεψαν με πρόστιμα

Την εμφάνισή τους με… πρόστιμο έκαναν και πάλι οι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς», οι οποίοι έκοψαν πρόστιμο σχεδόν 1,8 τρισ. ευρώ στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φόρα που οι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς», απειλούν τον Γιώργο Χατζημάρκο με πρόστιμα, επιτάξεις και αφαίρεση ιθαγένειας για εσχάτη προδοσία.

Πάντως, ο περιφερειάρχης έχει σκοπό να κινηθεί νομικά, αφού όπως λέει αρκετοί αρνητές εμφανίζονται και στις δημόσιες υπηρεσίες, απειλώντας τους εργαζόμενους επειδή εφαρμόζουν τα μέτρα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 06/01/2022