Αθλητικά

ΑΕΚ – «Έφυγε» από τη ζωή ο Στέλιος Σεραφείδης

04.01.2022 | 20:42 Eνσωμάτωση

Το ελληνικό ποδόσφαιρο όμως και η ΑΕΚ αποχαιρετούν έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες, που έφυγε από τη ζωή. Ο Στέλιος Σεραφείδης λύγισε στα 86 του χρόνια, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας, που τον ταλαιπωρούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο πενθεί. Σε ηλικία 86 ετών κίνησε για το μεγάλο ταξίδι ο Στέλιος Σεραφείδης. Ένας άνθρωπος που σε όλη του τη ζωή δεν γνώρισε ούτε αγάπησε άλλη ομάδα εκτός από την ΑΕΚ.

«Η μορφή του, η ψυχή του, το αγωνιστικό του πάθος και η προσήλωσή του στην κιτρινόμαυρη ιδέα ταυτίστηκαν με την ίδια την ΑΕΚ», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Υπερασπίστηκε την εστία της Ένωσης για 21 συναπτά έτη, μέχρι το 1972. Και στη συνέχεια την υπηρέτησε πιστά και με ανιδιοτέλεια ώσπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Ακόμα και οι αντίπαλοι κλίνουν ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη του. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, αλλά και η Super League. Ο Στέλιος Σεραφείδης πάλεψε σκληρά με την αρρώστια τους τελευταίους μήνες έχοντας βάλει έναν τελευταίο στόχο.

Δεν τα κατάφερε. Η μορφή του όμως θα βρίσκεται για πάντα στο καινούριο γήπεδο.

Ως ένας από τους πυλώνες της ΑΕΚ.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 04/01/2022