Ελλάδα

Κορωνοϊός – Η πανδημία «χτυπά» υπηρεσίες & επιχειρήσεις – Μεγάλες ελλείψεις προσωπικού

03.01.2022 | 16:52 Eνσωμάτωση

Η «Όμικρον» έρχεται σαν «τσουνάμι» να σαρώσει τα πάντα και η οικονομική επίπτωσή της προβληματίζει τους επαγγελματίες.

Στην υγεία, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Όσοι κολλούν την υπερμεταδοτική «Ο» στερούν τα νοσοκομεία από πολύτιμο προσωπικό.

Το μείγμα εκρηκτικό. Μέσα στα νοσοκομεία τεράστια τα κενά και ώρα την ώρα μεγαλώνουν λόγω θετικών κρουσμάτων. Από έξω, ουρές ατελείωτες κόσμου που θέλει να δει γιατρό.

Οι αναμονές πολύωρες, το σύστημα είναι αδύνατον να ανταπεξέλθει και το χειρότερο; Οι υγειονομικοί καταγγέλλουν πως θετικοί υγειονομικοί αναγκάζονται να πηγαίνουν στα νοσοκομεία.

Εστίαση

Στην εστίαση τα κρούσματα δίνουν τη χαριστική βολή. Στην κάμερα του LIVE NEWS καταστηματάρχες μιλούν για την απροσδόκητη τροπή που πήρε η καθημερινότητά τους μετά το τσουνάμι της «Όμικρον».

Ακόμα και στα καταστήματα που βασίζονται στο ηλεκτρονικό εμπόριο και τις εξ αποστάσεως πωλήσεις, η «Ο» ανατρέπει προγραμματισμούς.

Οι οικονομικές επιπτώσεις μπορεί να είναι ακόμα πιο σοβαρές και από τις υγειονομικές, η ζημιά θα είναι και μεγάλη και θα κρατήσει για πολύ και οι πελάτες που χάνονται δε θα ξαναγυρίσουν λένε οι επαγγελματίες που είναι σε απόγνωση.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 03/01/2022