Αθλητικά

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη – Το νέο έτος να γεμίσει με φως τις ζωές των ανθρώπων

01.01.2022 | 13:41 Eνσωμάτωση

Μήνυμα αισιοδοξίας για το 2022 έστειλε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης τονίζοντας ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες στη μάχη με την πανδημία. Παράλληλα διαβεβαίωσε τους ερυθρόλευκους οπαδούς πως όλοι στο σύλλογο εργάζονται σκληρά για να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι.

Το μήνυμα του για τη νέα χρονιά έστειλε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ηγέτης των «ερυθρολεύκων» έδωσε τις ευχές του για ένα έτος με καλύτερες μέρες και χωρίς τις συνέπειες της πανδημίας.

«Εύχομαι από καρδιάς η χρονιά που έρχεται να γεμίσει με φως τις ζωές των ανθρώπων που δοκιμάζονται σε όλο τον κόσμο από την πανδημία και τις συνέπειες της. Με τη δύναμη της πίστης μας, τη συνεχή διεκδίκηση για το καλύτερο, φτάνουμε σε καλύτερες μέρες».

Στη συνέχεια του μηνύματος του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαβεβαίωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού πως όλοι στον Σύλλογο εργάζονται σκληρά για την κατάκτηση νέων τίτλων και διακρίσεων.

«Στον Ολυμπιακό μας εύχομαι να γεμίσει πολλές χρυσές σελίδες στο βιβλίο της Θρυλικής του ιστορίας με τίτλους και θριάμβους σε όλα τα αθλήματα. Και να είναι βέβαιοι οι εκατομμύρια φίλαθλοί μας σε όλο τον κόσμο ότι εργαζόμαστε σκληρά και διαρκώς για να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, με Υγεία, δημιουργικότητα και περισσότερα χαμόγελα».

Στον Παναθηναϊκό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έθεσε ως προτεραιότητα για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου και ενός αριστερού μπακ.

Στον ΠΑΟΚ, μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, ο Ζοσέ Μπότο επέστρεψε στην Πορτογαλία για την Πρωτοχρονιά και από Δευτέρα, αναμένεται πίσω στη Θεσσαλονίκη.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 01/01/2022