Αθλητικά

Το No Finish Line Athens στήριξε και πάλι το «Μαζί για το Παιδί»

01.01.2022 | 13:52 Eνσωμάτωση

Tην προσφορά του προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη συνέχισε με θριαμβευτικό τρόπο το No Finish Line Athens, ο κορυφαίος φιλανθρωπικός αγώνας στην Ελλάδα.

Στο εντυπωσιακό Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας, σε μία εκδήλωση, γεμάτη συναίσθημα και αλληλεγγύη προς τα παιδιά, το No Finish Line Athens παρέδωσε στην Ένωση «Mαζί για το Παιδί» την επιταγή των σχεδόν 15 χιλιάδων ευρώ.

Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε από τα χιλιόμετρα που κάλυψαν οι χιλιάδες δρομείς που συμμετείχαν στο 5ο Νο Finish Line Athens που έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021.

«Μετά από μία αναγκαστική διακοπή λόγω κορωνοϊού το No Finish Line επέστρεψε και συνέχισε την προσφορά του στα παιδιά που έχουν ανάγκη», δήλωσε ο Γιάννης Νικολάου, εκπρόσωπος του Νο Finish Line Ιnternational.

Το No Finish Line επέστρεψε δυναμικά, μετά την πανδημία και πλέον έβαλε τις βάσεις για ακόμα μεγαλύτερη προσφορά στις επόμενες διοργανώσεις, πάντα με επίκεντρο τα παιδιά.

«Είμαστε περήφανοι που βγάλαμε πολλά χιλιόμετρα για το παιδί και κάναμε πολλά χιλιόμετρα αγάπης», δήλωσε η Λουκία Κεφαλογιάννη, Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης, οι δρομείς και οι ομάδες που κάλυψαν τα περισσότερα χιλιόμετρα ανά κατηγορία, ενώ με την παρουσία τους λάμπρυναν την τελετή παράδοσης, η Ολυμπιονίκης Νίκη Ξάνθου, η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη και ο συντονιστής γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 01/01/2022