Ελλάδα

Άνδρας κρατά όμηρο την κοπέλα του και απειλεί να τινάξει την πολυκατοικία

01.01.2022 | 19:53 Eνσωμάτωση

Σε εξέλιξη βρίσκεται υπόθεση ομηρίας στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα στην πλατεία Βικτωρίας και στην πλατεία Αγ. Παντελεήμονα, όπου άνδρας φέρεται να κρατά όμηρο την πρώην κοπέλα του και ταυτόχρονα να απειλεί ότι θα τινάξει την πολυκατοικία στον αέρα με μπουκάλα υγραερίου.

Το περιστατικό, διαδραματίζεται επί της οδού Αλκιβιάδου και υπάρχει πολύ μεγάλη κινητοποίηση από την ΕΛ.ΑΣ. Ο άνδρας άρπαξε την πρώην σύντροφό του με την απειλή μαχαιριού από το διαμέρισμά της στο Γαλάτσι όπου διαμένει με την αδερφή της, και την μετέφερε στο διαμέρισμά του στην οδό Αλκιβιάδου.

Στο σημείο έχει βρεθεί διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας, εκεί βρίσκεται και πλήρωμα της Πυροσβεστικής προληπτικά, μήπως χρειαστεί άμεση επέμβαση, ενώ η πολυκατοικία έχει εκκενωθεί.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο δεν γνωρίζουν εάν όντως ο άνδρας έχει στην κατοχή του μπουκάλα υγραερίου, όπως ισχυρίζεται.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η αρχική ενημέρωση για το περιστατικό ανέφερε ότι o άνδρας με καταγωγή από την Αίγυπτο μπήκε στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου δύο αδερφών που κατάγονται από Βουλγαρία, και άρπαξε τη μια, με την οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση στο παρελθόν.

Την Αστυνομία ενημέρωσε η αδερφή του θύματος.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 01/01/2022