Ελλάδα

Θεματοφύλακες του Συντάγματος – «Βαρβαρισμοί» τα νέα μέτρα

29.12.2021 | 20:20 Eνσωμάτωση

Το παρακράτος της παράνοιας όπως το έχει χαρακτηρίσει, δηλώνει αποφασισμένος να χτυπήσει ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Την ώρα που η χώρα μας μετρά περισσότερους από 20.000 θανάτους από τον κορωνοϊό, οι αρνητές των μέτρων κατά της πανδημίας συνεχίζουν να προκαλούν.

Καλούν τους πολίτες όχι μόνο να μην εμβολιάζονται, αλλά και να μην χρησιμοποιούν ούτε προστατευτική μάσκα.

Το MEGA επικοινώνησε με τον πρόεδρο του «Έθνους των Ελλήνων», Γρηγόρη Χαραλαμπίδη, ο οποίος χαρακτηρίζει τα μέτρα αυτά βαρβαρισμούς.

«Όταν βάζει κανείς μια μάσκα πνίγει το αναπνευστικό του σύστημα, η υγρασία που θέλει να φύγει ώστε να γίνει ο κλιματισμός του οργανισμού του δε μπορεί να αποκτηθεί γιατί ο οργανισμός μόνος του κλιματίζεται. Αυτό ήταν ένα συγκεκριμένο θέμα, ήθελαν να κάνουν όλη αυτή τη διαδικασία, να κάνουν τα lockdown κτλ., είναι προγραμματισμένα παγκοσμίως αυτά τα πράγματα ώστε να μπορέσουν αυτοί να μειώσουν τον πληθυσμό. Αυτά είναι βαρβαρισμοί δεν έχουν καμία σχέση με την ιατρική».

Μάλιστα συνεχίζει το παραλήρημά του εναντίον των πολιτών που έχουν εμβολιαστεί.

«Τον κάθε πολίτη που πήγε μόνος του να κάνει το εμβόλιο δεν θα τον κυνηγήσουμε, ο άνθρωπος μόνος του καταδικάστηκε και βλέπετε πόσες θρομβώσεις, πόσες παρενέργειες, έχουν πεθάνει άνθρωποι δηλαδή γίνεται κτηνιατρική στην ουσία. Αυτά τα πράγματα είναι ανήκουστα. Εδώ μιλάμε για κτηνοτροφία δηλαδή, δε μιλάμε για δημόσια διοίκηση».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως η ΕΛ.ΑΣ είναι σε απόλυτη ετοιμότητα σχετικά με τις κινήσεις του παρακράτους της παράνοιας, όπως το έχει ονομάσει.

«Είμαστε σε απόλυτη ετοιμότητα, δεν έχουμε υποτιμήσει καθόλου το φαινόμενο, έχει κινητοποιηθεί η ελληνική αστυνομία, οι πιο σοβαρές και οι πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες της, έχουν καταγράψει τι συμβαίνει σε ολόκληρη τη χώρα. Δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε και είμαι απόλυτα σίγουρος πως όταν συρθούν στην ελληνική δικαιοσύνη, η δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της».

Ρατσιστικό παραλήρημα

Στο φως έρχεται νέο έγγραφό τους όπου απαγορεύει την κυκλοφορία σε πρόσφυγες και μετανάστες τους οποίους αποκαλεί εισβολείς. Ένα ρατσιστικό ακροδεξιό παραλήρημα που παραπέμπει στο ναζιστικό μορφώματα της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

«Τι δουλειά έχουν εδώ μέσα; Τι δουλειά έχουν; Κανένας δε δικαιούται νομικά να είναι εδώ πέρα. Κανένας. Είναι δυνατόν να τους χρειαζόμαστε εδώ πέρα; Κι αυτοί που φωνάζουν όλοι είμαστε πακιστανοί να πάνε στο Πακιστάν. Δηλαδή θα γίνουμε εδώ Ισλάμ; Ξέρεις ότι θα σου πουν με το ζόρι να φοράς μαντήλα; Τώρα στο κάνανε πρόβα σου βάνε τη μάσκα μετά θα σου βάλουν και το φερετζέ από πάνω».

Κι όλα αυτά την ώρα που η μετάλλαξη Όμικρον σύμφωνα με τους ειδικούς θα είναι αυτή που θα έχει κυριαρχήσει στις αρχές του έτους, με τις χώρες η μία μετά την άλλη να παίρνει επιπλέον μέτρα για να ανακοπεί η αυξητική πορεία της.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 29/12/2021