Ελλάδα

Τράπερ – Δίωξη για κατοχή όπλων & ναρκωτικών – Τι ισχυρίστηκε

28.12.2021 | 20:14 Eνσωμάτωση

Με χειροπέδες πέρασε το κατώφλι της Ευελπίδων πασίγνωστος τράπερ ο οποίος είχε ανεβάσει stories στο Instagram στο οποίο διακρίνονταν περασμένα στο παντελόνι του τρία όπλα.

Το βίντεο που ανέβασε ο 26χρονος πασίγνωστος τράπερ στα stories του στο Instagram στάθηκε η αιτία να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο μάνατζέρ του με χειροπέδες πέρασαν το κατώφλι της Ευελπίδων. Ο τράπερ με ένα αμάνικο πολύχρωμο γιλέκο και ένα καπέλο δε θέλησε να πει λέξη στους δημοσιογράφους.

Τον «έκαψαν» τα όπλα στη ζώνη

Το βίντεο που τον «έκαψε» έχει ανέβει από τον ίδιο πριν από λίγα 24ωρα σε μέσο κοινωνικής του δικτύωσης. Σε ένα κατάμεστο κλαμπ επιδεικνύει τα 3 όπλα με τα οποία είναι ζωσμένος.

Ένα από αυτά, φαίνεται να φέρει την σφραγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας και εξετάζεται εάν έχει κλαπεί από αστυνομικό.

Ο σάλος που προκλήθηκε από την ανάρτηση ήταν μεγάλος, με τον 26χρονο να κατεβάζει μετά από λίγο το βίντεο.

Τα ξημερώματα, ο τραγουδιστής με τον μάνατζέρ του που είχαν μπει ήδη στο στόχαστρο των Αρχών, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς σε αυτοκίνητο στο Κολωνάκι και σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν στην κατοχή τους 9 γραμμάρια κάνναβης, 9 ναρκωτικά δισκία, 18.355 ευρώ και 3 κινητά.

Ακολούθησε έρευνα και στα σπίτια τους όπου βρέθηκαν τσεκούρι, μαχαίρι, 2 σφαίρες και συσκευή εκπομπής φωτεινών σημάτων όχι όμως τα επίμαχα όπλα που απεικονίζονται στο βίντεο.

Οι αστυνομικοί τούς οδήγησαν στο τμήμα Εκβιαστών της ασφάλειας προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις, με τον 26χρονο να ισχυρίζεται ότι τα όπλα ήταν ρέπλικες.

«Τα όπλα που απεικονίζονται στο βίντεο που ανέβασα είναι ψεύτικα και τα χρησιμοποίησα για τις ανάγκες βίντεο κλιπ στο Γκάζι».

Ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών αποκλειστικά για δίκη τους χρήση από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων από κοινού και παράνομη κατοχή πυρομαχικών ασκήθηκε στον τράπερ και τον μάνατζέρ του.

Στον τράπερ ασκήθηκε δίωξη και για διακεκριμένη οπλοφορία εντός κέντρου διασκέδασης που αφορά στα 3 όπλα με τα οποία απεικονίζεται στο Instagram.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 28/12/2021