Ελλάδα

Κορωνοϊός – «Ξεκληρίστηκε» ανεμβολίαστη οικογένεια – Πατέρας & κόρη πέθαναν μέσα σε ένα 24ωρο

26.12.2021 | 20:07 Eνσωμάτωση

Ολόκληρες οικογένειες ανεμβολίαστων πλέον ξεκληρίζονται. Μέσα σε διάστημα λίγων μόλις ωρών, 74χρονος πατέρας και η 48χρονη κόρη του έφυγαν από τη ζωή, ενώ η μητέρα νοσηλεύεται και εκείνη με κορωνοϊό.

Θρήνος στον Μύρκινο Σερρών, όπου μια 48χρονη γυναίκα αλλά και ο 74χρονος πατέρας της, ανεμβολίαστοι και οι δύο, κατέληξαν με διαφορά λίγων ωρών από κορωνοϊό.

Λίγες ώρες αφότου κηδεύτηκε η 48χρονη έγινε γνωστός ο θάνατος του πατέρα της. Την ίδια ώρα, η μητέρα και σύζυγος των αποθανόντων νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η εμβολιαστική κάλυψη μέχρι και σήμερα στο νομό Σερρών φθάνει μόλις το 53%, ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά πανελληνίως.

Μετά από τους απανωτούς θανάτους νέων ανθρώπων κάποιοι πήραν τελικά απόφασή να κάνουν εμβόλια. 1500 εμβόλια την ημέρα είναι ο μεγαλύτερος αριθμός που μπορεί να γίνει από τα εμβολιαστικά κέντρα.

Ανεμβολίαστοι πατέρας & γιος «έφυγαν» από κορωνοϊό

Ακριβώς δίπλα από τον Μύρκινο, στο Μαυρόλοφο Σερρών, άλλη μία οικογενειακή τραγωδία.

Πριν λίγο καιρό 28χρονος μη εμβολιασμένος νικήθηκε από τον κορωνοϊό με τον 60χρονο ανεμβολίαστο πατέρα του να δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο, και να μη του γνωστοποιείται ποτέ ο χαμός του γιου του.

Σε λιγότερο από ένα μήνα ο 60χρονος πατέρας νικήθηκε και αυτός από τον κορωνοϊό.

Κατέληξε 47χρονος πατέρας

Κατέληξε ανήμερα των Χριστουγέννων από επιπλοκές του κορωνοϊού 47χρονος πατέρας που δεν είχε εμβολιαστεί, αφήνοντας πίσω του σύζυγο και παιδί 3,5 μηνών.

Ο άτυχος άντρας, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, ενώ από κορωνοϊό νόσησαν τόσο η σύζυγος του, όσο και το 3,5 μηνών μωρό τους.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 26/12/2021