Ελλάδα

Κορωνοϊός – Κόλλησε επίτηδες τον ιό & πέθανε η μητέρα του – Απίστευτες ιστορίες αντιεμβολιαστών

25.12.2021 | 20:01 Eνσωμάτωση

Τραγικές ιστορίες με αντιεμβολιαστές που ξεπερνούν τη φαντασία.

Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε η προσπάθεια ενός αντιεμβολιαστή να πάρει πιστοποιητικό νόσησης. Κόλλησε επίτηδες κορωνοϊό για να πάρει το πιστοποιητικό νόσησης, όμως μόλυνε τελικώς και τη μερικώς εμβολιασμένη ηλικιωμένη μητέρα του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιος της άτυχης γυναίκας συμβουλευόταν γιατρό από τον Βόλο, ο οποίος τους απέτρεψε να επισκεφθούν το νοσοκομείο, ακόμα και όταν ο κορεσμός έπεσε κάτω από 90.

Αποτέλεσμα, η γυναίκα που δεν είχε ολοκληρώσει τον εμβολιασμό της, να φτάσει στο νοσοκομείο όταν ήταν ήδη αργά.

Μάλιστα, ο γιος κατηγορεί τη νεκρή μητέρα του ότι αυτή τον κόλλησε κορωνοϊό επειδή είχε εμβολιαστεί.

Τραγωδία σε οικογένεια ιερέων

Θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου του ιερέα Ιωάννη Δημητρόπουλου, λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον θάνατο του πατέρα του Βασίλη Δημητρόπουλου, επίσης ιερέα.

Το περιστατικό έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά την οικογενειακή τραγωδία στην Ηλεία, όπου 54χρονος αρνητής ιερέας, η μητέρα του αλλά και οι δύο γονείς της χάθηκαν νικημένοι από τον φονικό ιό με διαφορά λίγων ημερών.

Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι.

Το δράμα της οικογένειας δεν έχει τέλος, καθώς και ο 24χρονος γιος της οικογένειας νοσηλεύεται στην εντατική.

9.000 κρούσματα την επόμενη εβδομάδα

Η έκρηξη κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες, κυρίως στην Αττική, προβληματίζει τους ειδικούς, που πλέον προεξοφλούν πως πίσω από τη ραγδαία αυτή αύξηση κρύβεται η «Όμικρον».

Μάλιστα προειδοποιούν για ρεκόρ κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες.

Τη Δευτέρα συνεδριάζει εκ νέου η επιτροπή των ειδικών που θα αξιολογήσει την κατάσταση, κυρίως στην Αττική και θα εισηγηθεί νέα μέτρα που θα ανακόψουν την πορεία της «Όμικρον».

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 25/12/2021