Ελλάδα

Ιερέας δίπλα στον αρνητή γιατρό με τις «αγωγές» κατά του κορωνοϊόυ

21.12.2021 | 17:12 Eνσωμάτωση

Είναι ο πατήρ Στυλιανός Καρπαθιού, ένας από τους αρνητές ιερωμένους που εναντιώνονται στα μέτρα της πανδημίας και κάνουν ένθερμο αγώνα κατά των εμβολίων. Στέκεται δίπλα από τον αρνητή γιατρό που φέρεται να έδινε αυτές τις συνταγές κορωνοϊού με το κοκτέιλ αντιβίωσης, βιταμινών και ασπιρίνης κατά του κορωνοϊού που σύμφωνα με τις καταγγελίες στοίχισε τη ζωή σε ανεμβολίαστους ασθενείς.

Ο παθολόγος που δηλώνει προσωπικός γιατρός του Οσίου Ευφραίμ και του Οσίου Ιακώβου, μέσω της εκκλησίας προσέγγιζε ανεμβολίαστους ασθενείς και τους έπειθε να μην πάνε στο νοσοκομείο γιατί 7 στους 10 πεθαίνουν, ενώ έναντι αδράς αμοιβής έκανε κατ’οίκον επισκέψεις αν και σε αναστολή.

«Εγώ πλήρωσα 100 ευρώ τη μία μέρα, τις δύο επισκέψεις, 50 και 50 το απόγευμα. Μπαίνει ο γιος μου μέσα και μου λέει μπαμπά εσύ είσαι πολύ χάλια γιατί δεν πάτε στο νοσοκομείο; Και λέω την γυναίκα μου λέω «… θέλεις να πάμε στο νοσοκομείο κορίτσι μου;» Και πετιέται αυτός και λέει «άμα πάτε στο νοσοκομείο, στους 10 οι 7 φεύγουν». Πληρώνει ο γιος μου 126 ευρώ νομίζω 128 ευρώ και μας φέρνει τα φάρμακα», αναφέρει ένα θύμα του γιατρού.

Σε εκκλησιαστικό website μάλιστα διαφημίζει τις περίφημες «κλασικές αγωγές κορωνοϊού», όπως τις ονομάζει, ενώ για ασθενείς εκτός Βόλου αναφέρει ότι χορηγεί μέσω τηλεϊατρικής από το κινητό τηλέφωνο ή τον υπολογιστή.

«Χωρίς να το περιμένω βρέθηκα και εγώ να νοσηλεύω πολλούς ασθενείς με κορωνοϊό, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, με μια κλασική θεραπευτική αγωγή. Η παρακολούθηση και υποστήριξη των ασθενών μου εκτός Βόλου γίνεται μέσω τηλεϊατρικής (δηλ. κινητού τηλεφώνου και υπολογιστή). Τα αποτελέσματα της θεραπευτικής μου είναι πολύ καλά. Οι ασθενείς θεραπεύονται στο σπίτι τους και αποτρέπεται η εισαγωγή τους στα νοσοκομεία. Είναι γεγονός ότι είχα την ευλογία να νοσηλεύσω τον Άγιο Ιάκωβο για αρκετά χρόνια», ανέφερε ο γιατρός.

Ο πατήρ Στυλιανός που σε ομιλία του εξήρε τις λαμπρές επιστημονικές γνώσεις του γιατρού καλώντας τον κόσμο να μην εμβολιάζεται γιατί σε λίγα χρόνια θα έχουν προβλήματα.

Ο πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου δίνοντας ομιλίες σε όλη την Ελλάδα παρά την επίσημη θέση της εκκλησίας, κάνει αγώνα κατά τον εμβολίων και των μέτρων της πανδημίας.

Aρνητές κατά του μητροπολίτη Καλαμάτας

Την ίδια ώρα αρνητές συγκεντρώθηκαν έξω από την Μητρόπολη Καλαμάτας εξαπολύοντας ύβρεις κατά του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσοστόμου.

Αφορμή, γι’ αυτή τη συγκέντρωση στάθηκε η κατ’ επανάληψη εκπεφρασμένη άποψη του μητροπολίτη Μεσσηνίας υπέρ της καθολικής υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

«Με τα εμβόλια σε θέλει σφαλισμένο, σε θέλει χαλασμένο, σε θέλει ένα ζωντανό – νεκρό μέχρι να πεθάνεις», αναφέρει ένας αρνητής.

Οι 200 περίπου συγκεντρωμένοι, φώναζαν «Παραιτήσου» και «Εδώ θα γίνει ο τάφος σας», ωστόσο διαλύθηκαν λίγη ώρα αργότερα και ενώ στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις.

«Ο αρνητής γιατρός οδήγησε την σύζυγό μου στο θάνατο» – Σοκάρει ο σύζυγος της 60χρονης που κατέληξε

Στο LIVE NEWS μίλησε ζωντανά ο σύζυγος της 60χρονης που κατέληξε από τον κορωνοϊό.

«Ήμασταν ανεμβολίαστοι και εγώ και η σύζυγός μου. Κολλήσαμε τον Οκτώβριο και οι δύο. Η γυναίκα μου είχε μία γνωστή και την προέτρεψε να καλέσει τον εν λόγω γιατρό – αρνητή και της έλεγε ότι είναι άνθρωπος  του Θεού. Ήρθε ο γιατρός και τον ενημερώσαμε ότι είμαστε ανεμβολίαστοι, και μας είπε ότι καλώς δεν έχουμε εμβολιαστεί, γιατί σε 4 χρόνια θα είχαμε παρενέργειες», δήλωσε αποκλειστικά στο LIVE NEWS, ο κ. Γιώργος.

«Μας είπε ο γιατρός ότι είναι σε αναστολή και μας ενημέρωσε ότι θα πάει σε κάποιον γνωστό του φαρμακοποιό να τα πάρει, γιατί εγώ δεν μπορούσα να περπατήσω, έχοντας μάλιστα χειρόγραφη συνταγή. Μας πήρε 50 ευρώ γι’ αυτή τη συνταγή», συνέχισε

«Το απόγευμα έπεσε το οξυγόνο και το δικό μου και της γυναίκας μου. Το είπα στον γιατρό και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα. Ήρθε μετά από μία ώρα με ένα βαλιτσάκι με φορητό οξυγόνο. Ήμουν εξαντλημένος και μου είπε ότι έχει κάποιες μπουκάλες οξυγόνου σε ένα σπίτι να πάμε να τις πάρουμε. Πήρα τον γιο μου τηλέφωνο να πάει να τις πάρει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της 60χρονης.

«Η κατάστασή μου επιδεινωνόταν και ο γιος μου μου είπε να πάμε στο νοσοκομείο. Ο εν λόγω γιατρός μας είπε ότι αν πάμε στο νοσοκομείο θα πεθάνουμε γιατί έλεγε ότι 7 στους 10 πεθαίνουν. Η σύζυγός μου φοβήθηκε και δεν πήγαμε, ωστόσο το οξυγόνο μας ήταν στο 82. Το βράδυ δεν την άκουσα γιατί την έβλεπα χάλια, την πήγαμε στο νοσοκομείο. Νοσηλέυτηκα 23 μέρες στο νοσοκομείο εξαιτίας του γιατρού, η γυναίκα μου απεβίωσε», συμπλήρωσε ο σύζυγος της 60χρονης.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 21/12/2021