Ελλάδα

Στην Δικαιοσύνη προσέφυγε η Άννα Μαστοράκου – Επιμένει ο αρνητής ψυχίατρος

20.12.2021 | 17:33 Eνσωμάτωση

Για την επίθεση που δέχθηκε από μια ομάδα αντιεμβολιαστών και αρνητών της πανδημίας στην Πάτρα μίλησε ζωντανά στο LIVE NEWS η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Άννα Μαστοράκου.

Όπως είπε, βρισκόταν σε εκδήλωση του ιατρικού συλλόγου της πόλης σε συνεργασία με άλλους φορείς, όταν ενημερώθηκε ότι η ομάδα των αρνητών θέλησε να της επιδώσει ένα έγγραφο που ανέφερε ότι τα εμβόλια είναι δηλητήρια.

Όταν εκείνη αρνήθηκε και τους είπε να απευθυνθούν αρμοδίως στον Ιατρικό Σύλλογο, τότε εκείνοι την προπηλάκισαν και την στοχοποίησαν. «Δεν δέχονται τη διάγνωση για Covid και δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στα νοσοκομεία» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επικεφαλής της ομάδας των αρνητών ήταν ένας συνταξιούχος ψυχίατρος της πόλης, ο οποίος αποκάλεσε την κυρία Μαστοράκου «δολοφόνο», σύμφωνα με την ίδια.

«Εγώ μίλησα για ζόμπι, που δεν είναι δικό μου, αλλά είναι από το CDC. Λέει εκεί ότι οι άνθρωποι, οι οποίοι θα εμβολιαστούν, θα αλλάξει η ψυχολογία τους. Το οποίο το βλέπω και γω αυτή την στιγμή, μισούν εκείνους που είναι ανεμβολίαστοι» υποστήριξε ο συνταξιούχος γιατρός μιλώντας στο LIVE NEWS.

Παράλληλα, ο συγκεκριμένος γιατρός χαρακτήρισε «δολοφόνους» όλους τους γιατρούς. «Είσαστε δολοφόνοι όλοι οι Ιατρικοί Σύλλογοι και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, γιατί δεν ενημερώνετε τους ανθρώπους, διότι δεν τους λέτε για τις παρενέργειες» ανέφερε.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 20/12/2021