Ελλάδα

Αρνητής γιατρός επιτέθηκε στην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας

20.12.2021 | 20:17 Eνσωμάτωση

Μετά την επίθεση που δέχθηκε από ομάδα αρνητών του εμβολίου με επικεφαλής γνωστό στην τοπική κοινωνία συνταξιούχο ψυχίατρο, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου μίλησε για προσωπική στοχοποίηση και απευθύνθηκε στην εισαγγελία.

«Λόγω της ατομική στοχοποιησης είμαι υποχρεωμένη να το δηλώσω στον εισαγγελέα ως έκφραση παραπόνων και στην αστυνομία για να προασπίσω τον εαυτό μου.. εχει αναστατωθεί και η οικογένεια μου. Άλλες νομικές ενέργειες δεν θα υπάρξουν από μέρους μου» τόνισε η Άννα Μαστοράκου.

Ο κ. Μαστοράκου δεν θα προβεί σε μηνύσεις ωστόσο, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της καταθέτει τον φάκελο με το συμβάν.  «Είμαστε υποχρεωμένοι να το γνωστοποιήσουμε και έχει στοχοποιηθεί εδώ και καιρό δυστυχώς» ανέφερε ο δικηγόρος Αχιλλέας Παουτσάκης.

Λίγη ώρα αργότερα και η ίδια μετέβη στο αστυνομικό τμήμα… περιγράφοντας πως περικυκλώθηκε από την 20μελη ομάδα των αρνητών, οι οποίοι της επιτέθηκαν λεκτικά αποκαλώντας την «δολοφόνο».

«Με κράτησαν από το μανίκι κι ενώ εβλεπαν ότι δεν θα δώσω σημασία στην επιθετική αυτή συμπεριφορά ο επικεφαλής με αποκάλεσε δολοφόνο κι ότι προσπαθώ να δηλητηριάσω τα παιδιά του κόσμου» συμπλήρωσε.

Ο συνταξιούχος ψυχίατρος όχι μόνο δεν μετριάζει τις απόψεις του περί δηλητηρίου στα εμβόλια, αλλά μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή LIVE NEWS έκανε λόγο για αλλαγή της ψυχολογίας των εμβολιασμένων που λίγο πολύ κάνει τους ανθρώπους «ζόμπι».

«Εγώ μίλησα για ζόμπι, που δεν είναι δικό μου, αλλά είναι από το CDC. Λέει εκεί ότι οι άνθρωποι, οι οποίοι θα εμβολιαστούν, θα αλλάξει η ψυχολογία τους. Το οποίο το βλέπω και γω αυτή την στιγμή, μισούν εκείνους που είναι ανεμβολίαστοι» υποστήριξε ο συνταξιούχος γιατρός μιλώντας στο LIVE NEWS.

Όπως λέει η κ. Μαστοράκου δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, καθώς αρνητές του ιού, του εμβολίου, της μάσκας και της λογικής όπως ο ψυχίατρος κάνουν καθημερινά δύσκολη τη ζωή των συναδέλφων της.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 20/12/2021