Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Σοκαρισμένοι φίλοι & συνεργάτες – Δεν μπορούν να πιστέψουν την πράξη του

18.12.2021 | 11:05 Eνσωμάτωση

Σοκαρισμένοι δηλώνουν στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» φίλοι και συνεργάτες του πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Μετά τις κατηγορίες και τον σάλο που έχει ξεσπάσει κατά του παρουσιαστή, η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στην Αλόννησο και μίλησε με συνεργάτες και φίλους του.

«Έχουμε πέσει από τα σύννεφα διότι δεν έχει καμία σχέση η εικόνα που προβάλλεται με τον άνθρωπο που ήταν. Έπαθα σοκ. Είναι ασύλληπτο, σαν να λέμε η μέρα με τη νύχτα. Είναι ασύλληπτο, μιλάμε για παράνοια. Τον είχα σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Στάθη», λέει ο Κώστας Μαυροχωρίδης, εκπαιδευτής καταδύσεων του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Έχουμε πέσει όλοι από τα σύννεφα. Θα έπρεπε να ντραπεί την οικογένειά του», λέει από τη μεριά της κάτοικος του νησιού, ενώ παρόμοια είναι και τα συναισθήματα πρώην συνεργάτη του παρουσιαστή.

«Δεν το περίμενα από τον Στάθη. Ένιωσα άσχημα για την καταγγελία. Δεν είναι πράγματα που πρέπει να γίνονται αυτά. Δεν είχε δείξει σε μένα τέτοια δείγματα. Ήταν ένας άνθρωπος αρκετά καλός απέναντί μου. Νιώθω θυμό, νιώθω άσχημα, δεν έχουν κατασταλάξει τα συναισθήματα μέσα μου», λέει ο συνεργάτης.

Videos & Απoσπάσματα από Χαμογέλα και Πάλι! - 18/12/2021