Ελλάδα

Ζεφύρι – Μεγάλη επιχείρηση της ΕΚΑΜ μετά από βίντεο με πυροβολισμούς

17.12.2021 | 13:10 Eνσωμάτωση

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΚΑΜ έγινε πριν από λίγη ώρα στο Ζεφύρι μετά τα βίντεο με τα όπλα και τους πυροβολισμούς που προκάλεσαν σάλο. Όλα άρχισαν όταν ήρθαν στη δημοσιότητα εικόνες έδειχναν συμμορία Ρομά να βρίσκεται έξω από το σπίτι αρχηγού αντίπαλης συμμορίας και να πυροβολεί για να δείξει την ισχύ της.

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΚΑΜ είναι σε εξέλιξη στο Ζεφύρι μετά τα βίντεο με τα όπλα και τους πυροβολισμούς που προκάλεσαν σάλο. Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, η Αστυνομία προχώρησε στην επιχείρηση, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι έχει βρεθεί.

Υπενθυμίζεται ότι οι εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα έδειχναν συμμορία Ρομά να βρίσκεται έξω από το σπίτι αρχηγού αντίπαλης συμμορίας και να πυροβολεί για να δείξει την ισχύ της.

Ανησυχία για το όπλο με σφραγίδα της ΕΛ.ΑΣ.

Μεταξύ των όπλων που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας ήταν πιστόλια 9 χιλιοστών, πολυβόλα, αλλά και ένα όπλο με σφραγίδα της ΕΛ.ΑΣ που οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχει κλαπεί από συνάδελφό τους.

Οι νεαροί, μάλιστα, «διαφήμιζαν» τις πράξεις τους στα social media. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο «πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ συμμορίας που διακινεί όπλα και ναρκωτικά στα δυτικά προάστια και μιας άλλης που δραστηριοποιείται στις ληστείες.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 17/12/2021