Ελλάδα

Βόλος – Καταγγελίες σοκ για ανεμβολίαστο γιατρό που έδινε χειρόγραφες συνταγές σε ασθενείς Covid – Τους έστελνε στο νοσοκομείο σε άθλια κατάσταση

17.12.2021 | 17:24 Eνσωμάτωση

Ακάθεκτοι συνεχίζουν να προκαλούν οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», αφού οπαδοί τους, παρά την επέμβαση της δικαιοσύνης, συνεχίζουν να κάνουν επικίνδυνα κηρύγματα και να προκαλούν.

Αποκαλώντας ζόμπι όσους έχουν εμβολιαστεί, υποστηρικτής αρνητής των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος», καταφέρεται κατά της μάσκας και των αυτοδιαγνωστικών τεστ, μεταβαίνοντας μάλιστα στην Κατερίνη προς υποστήριξη των 11 συλληφθέντων για την αρπαγή του Γυμνασιάρχη στην Πιερία.

Ο ίδιος, με αναρτήσεις του στο Facebook, καλεί σε ανυπακοή των μέτρων κατά του κορωνοϊού, προτρέποντας μάλιστα γονείς να στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο χωρίς μάσκες και τεστ.

Την ίδια στιγμή, και μετά τη νέα παρέμβαση εισαγγελέα για εισβολή αρνητή στα ΚΕΠ Θεσσαλονίκης, στο στόχαστρο των δικαστικών Αρχών, εκτός από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, μπαίνει και η Πάτρα.

Καταγγελίες σοκ στον Βόλο

Αίσθηση προκαλεί η είδηση που έρχεται από τον Βόλο, μια περιοχή που ήδη έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τον κορωνοϊό.

Οι διαπιστώσεις για ασθενείς που φτάνουν στο νοσοκομείο σε άθλια κατάσταση προκαλούν σάλο, ενώ ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ότι τους περισσότερους είχε κουράρει ο ίδιος γιατρός που είναι ανεμβολίαστος και σε αναστολή εργασίας.

Ο συγκεκριμένος γιατρός, ο οποίος ελέγχεται από τον περασμένο Ιούλιο για τις απόψεις τους και τα κηρύγματά του, έχει στείλει στο νοσοκομείο περίπου 10 ασθενείς, σε άθλια κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος ιδιώτης γιατρός φέρεται είναι ανεμβολίαστος και να βρίσκεται σε αναστολή εργασίας. Έχει κλείσει δηλαδή το ιατρείο όπου εξέταζε ασθενείς. Ωστόσο, συνταγές του χειρόγραφες μαζί με το τηλέφωνο επικοινωνίας του κυκλοφορούν σε πολλά σπίτια ασθενών που νοσούν από Covid και παραμένουν στο σπίτι.

Μολονότι οι γιατροί συστήνουν στους ασθενείς να προσφεύγουν στο νοσοκομείο όταν τα συμπτώματα δεν υποχωρούν, το τελευταίο διάστημα αρκετοί Βολιώτες έφτασαν στο Αχιλλοπούλειο μετά από 10 και 15 ημέρες που πάλευαν με τον πυρετό και τις λοιμώξεις του αναπνευστικού, όταν πλέον ήδη είχαν φτάσει στο «κατώφλι του θανάτου», όπως τονίζονταν χαρακτηριστικά γιατροί του νοσοκομείου.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 17/12/2021