Πολιτική

RAFALE – Στις 19 Ιανουαρίου τα πρώτα 6 στην Ελλάδα

17.12.2021 | 18:28 Eνσωμάτωση

Σε… πεδίο μάχης, μετατράπηκε για άλλη μια φορά η βουλή στην Τουρκία, που βυθίζεται στην οικονομική κρίση, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού.

Η διαφορά σε σχέση με προηγούμενες φορές, είναι ότι ενώ παρακολουθούσαμε τους καυγάδες των ανδρών βουλευτών, αυτήν τη φορά πιάστηκαν στα χέρια, γυναίκες βουλευτές.

Όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής του AKP, Μπαχάρ Αϊβαζόγλου, επέκρινε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Τότε, αντέδρασαν γυναίκες βουλευτές του αντιπολιτευόμενου κόμματος CHP, οι οποίες κατευθύνθηκαν προς το βήμα και άρχισαν να… συμπλέκονται μεταξύ τους.

Τις χώρισαν άντρες βουλευτές που παρενέβησαν.

Έρχονται τα 6 πρώτα RAFALE στην Ελλάδα

Την στιγμή που η Τουρκία βιώνει αποσταθεροποίηση και μαστίζεται από την οικονομική κρίση, στην Ελλάδα θα φτάσουν στις 19 Ιανουαρίου τα πρώτα 6 πολεμικά γαλλικά αεροσκάφη RAFALE.

Πρόκειται για τα 6 πρώτα από την παρτίδα που αγόρασε η Ελλάδα.

Υπερπτήση τουρκικών F-16 πάνω από τις Οινούσσες

Ζεύγος τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε, σήμερα, Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, στις 16:00 υπερπτήση πάνω από τις Οινούσσες στα 30.000 πόδια.

Τα τουρκικά F-16 αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 17/12/2021