Ελλάδα

Ανατριχίλα από τα νέα στοιχεία για το έγκλημα στα Γρεβενά

17.12.2021 | 17:41 Eνσωμάτωση

Οι εξομολογήσεις και τα νέα στοιχεία για τον καθ’ ομολογία μητροκτόνο σοκάρουν.

Ένας άνθρωπος με σοβαρότατα ψυχιατρικά προβλήματα που το 1993 σκότωσε τη γιαγιά του έπιασε δουλειά σε σχολείο ως γυμναστής μετά την αποφυλάκισή του και πριν από λίγες μέρες συνελήφθη επειδή έβαψε τα χέρια του, με το αίμα της γυναίκας που τον έφερε στο κόσμο.

Πίσω από το οικογενειακό δράμα που έχει συνταράξει τα Γρεβενά μια σειρά από ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα. Πώς αυτός ο άνθρωπος βρισκόταν ανάμεσα σε παιδιά σχολείου μέχρι πριν από λίγα χρόνια και πώς έμεινε αβοήθητος παρά το γεγονός πως οι κινήσεις και τα λόγια του, μαρτυρούσαν το διαταραγμένο ψυχικό του κόσμου.

«Ο διάβολος με έβαλε να σκοτώσω τη γιαγιά μου και το έκανα». Αυτά τα λόγια σε συγχωριανούς μετά την αποφυλάκισή του, είχαν προκαλέσει φόβο. Κάποιοι όπως λέει στο Live News ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας στο Κοσμάτι είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία.

Ο 59χρονος που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου του, τη γιαγιά του εξέτισε την ποινή του στη φυλακή και όταν αποφυλακίστηκε έπιασε δουλειά σε σχολείο της Κορίνθου. Κάτι που στο χωριό του, στα Γρεβενά είχε προκαλέσει αίσθηση.

Πριν από 8 χρόνια επέστρεψε στα Γρεβενά και το τελευταίο διάστημα ζούσε μόνος. Τόσο η σύζυγος όσο κι η 30χρονη σήμερα κόρη του, δεν ήταν κοντά του…

Η δολοφονία της 83χρονης μητέρας του, επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους στο χωριό.

Το μεσημέρι μετά από ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, ο 59χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών…

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 17/12/2021