Ελλάδα

Την Πέμπτη η κηδεία του Γιώργου Τράγκα

15.12.2021 | 16:54 Eνσωμάτωση

Φίλοι και οικογένεια αποχαιρετούν τον Γιώργο Τράγκα, που έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από κορωνοϊό.

Η χαρακτηριστική φωνή του Γιώργου Τράγκα σίγησε…

Φίλοι και γνωστοί θα πουν το ύστατο χαίρε την Πέμπτη. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό Παναγίας της Ελευθερώτριας, στην Κηφισιά.

Οι έρευνες και τα σόου

Στον καναπέ του Viva, του σόοου του Γιώργου Τράγκα βρέθηκαν όλες οι μεγάλες μορφές της εποχής από τον αθλητισμό την τέχνη την πολιτική.

Καλεσμένοι του και δημοσιογράφοι με τον Γιώργο Τράγκα να ξεδιπλώνει τις κόντρες της εποχής. Ο ίδιος συχνά πυκνά στις εκπομπές του αναφερόταν στις έρευνες που έκανε στα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση.

Στα τηλεοπτικά στούντιο πέρασε ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της ζωής του, στα τελευταία του βήματα πάντα στο πλευρό του με την γυναίκα του, ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Αστερίξ.

Ο σκύλος του Γιώργου Τράγκα που ήταν στο στούντιο ακόμα και σε συνεντεύξεις ή όταν ο ίδιος μιλούσε σε ομογενείς στο ταξίδι του στην Αμερική.

Το ραδιόφωνο

Η χαρακτηριστική φωνή του κυριαρχούσε για πολλά χρόνια στα fm με το ραδιόφωνο να είναι το πάθος του. Ο ίδιος πέρα από τα ερτζιανά εξέπεμπε και στο διαδίκτυο.

Έχοντας δημιουργήσει φίλους αλλά και αντιπάλους στα κοινωνικά δίκτυα οι αποχαιρετισμοί πολλοί και πολυποίκιλοι με την ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου να προκαλεί αίσθηση.

«Την περίοδο 2009-12 αλλά και τα τελευταία 2 χρόνια άκουσα πολλά από τον αποθανόντα και τους οπαδούς του. Αλλά κανείς δεν μπορεί να χαίρεται με τον θάνατο ενός ανθρώπου. Ακόμη και αν είναι ακραίος και με φασίζουσα νοοτροπία» σημείωσε ο καθηγητής του LSE.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του έστειλε η ΕΣΗΕΑ.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 15/12/2021