Κόσμος

Billie Eilish – Καθηλώνει η εξομολόγηση της τραγουδίστριας

15.12.2021 | 18:36 Eνσωμάτωση

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Billie Eilish κατά τη διάρκεια του «The Howard Stern Show» τη Δευτέρα.

Η 19χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, προκαλώντας σάλο αποκάλυψε ότι ξεκίνησε να βλέπει ακατάλληλες ταινίες για ανηλίκους όταν ακόμα ήταν μαθήτρια δημοτικού.

«Έβλεπα πολύ πορνό, για να είμαι ειλικρινής. Άρχισα να βλέπω όταν ήμουν 11 ετών. Νομίζω ότι πραγματικά κατέστρεψε τον εγκέφαλό μου και νιώθω απίστευτα συντετριμμένη που εκτέθηκα σε τόσο πορνό», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Η Eilish που το 2020 έγινε η νεότερη τραγουδίστρια/τραγουδιστής που έγραψε το τραγούδι τίτλων αρχής για την νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, ότι άρχισε να παρακολουθεί όλο και περισσότερα είδη πορνογραφίας, κάτι που διέστρεψε τις ιδέες της για την σεξουαλική πράξη

«Έφτασα σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τίποτα άλλο εκτός και αν ήταν βίαιο, δεν το πίστευα ότι ήταν ελκυστικό. Τις πρώτες φορές που έκανα σεξ, δεν έλεγα όχι σε πράγματα που δεν ήταν καλά. Ήταν επειδή νόμιζα ότι αυτό ήταν που υποτίθεται ότι με έλκυε», συνέχισε.

Μεταξύ των όσων συζήτησε ήταν και η εμπειρία της όταν νόσησε με κορωνοϊό.

«Ήταν άσχημα. Δεν πέθανα και δεν θα πέθαινα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν μια απελπιστικά δύσκολη περίοδος. Ήταν απαίσια. Ακόμα έχω συμπτώματα. Ήμουν άρρωστη για περίπου 2 μήνες», κατέληξε.

Η τραγουδίστρια πέρασε πολύ βαριά τον κορωνοϊό παρά το γεγονός ότι ήταν εμβολιασμένη.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 15/12/2021