Ελλάδα

Θύελλα αντιδράσεων με νέες καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

15.12.2021 | 17:28 Eνσωμάτωση

Το κλίμα στους Ράδιο Αρβύλα βαρύ και η θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου κενή και κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής για τη χρονιά που διανύουμε.

Οι επί χρόνια συνεργάτες του, στην εκπομπή προσπαθούν να διαχειριστούν τη κατάσταση και επαναλαμβάνουν ότι δεν γνώριζαν τα όσα έκανε ο φίλος και συμπαρουσιαστής τους.

Ότι για περισσότερα από τρία χρόνια αναρτούσε σε διαδικτυακές πλατφόρμες φωτογραφίες και βίντεο από προσωπικές του στιγμές με πρώην σύντροφό του ακόμα και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Και πως η μήνυση της γυναίκας είχε γίνει το 2019…

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδέχτηκε τα όσα έκανε και δήλωσε μετανιωμένος. Με την πλευρά της 30χρονης σήμερα γυναίκας να ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του…

Όπως λέει η δικηγόρος της 30χρονης, η κοπέλα δεν μπορεί να ξεπεράσει όσα της έχουν συμβεί. Για χρόνια όπως υποστηρίζει έβλεπε τον άνθρωπο που τη διέσυρε να βγαίνει στην τηλεόραση και να δείχνει χαλαρός…

Η 30χρονη έμαθε από φίλη της, ότι είχαν διαρρεύσει προσωπικές της στιγμές και αμέσως κινήθηκε δικαστικά.  Η καταγγελία της 30χρονης ήταν η πρώτη σε μια σειρά από άλλες που ακολούθησαν το τελευταίο διήμερο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επέλεξε χθες να απαντήσει με μια γραπτή δήλωση παραδοχής για το υλικό που ανέβαζε στο διαδίκτυο και περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης τον ερχόμενο Φλεβάρη.

Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στην Αλόννησο το 2016. Η σχέση τους κράτησε σχεδόν 2 χρόνια αλλά όπως καταγγέλλει η ίδια, ο παρουσιαστής άρχισε από τις πρώτες ημέρες να ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες τους σε πορνογραφικά site.

Η υπόθεση έφτασε και στην κεντρική πολιτική σκηνή με τον Άδωνι Γεωργιάδη να κάνει την αρχή.

Μετά τις εξελίξεις οι Ράδιο Αρβύλα έριξαν την αυλαία στις φετινές εκπομπές τους, τρεις μέρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη, ενώ και ο ΑΝΤ1 που φιλοξενεί την εκπομπή καταδίκασε πράξεις σαν και αυτήν του Στάθη Παναγιωτόπουλου που προσβάλλουν.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 15/12/2021