Οικονομία

Κυριάκος Μητσοτάκης – Συνάντηση με Deutsche Telekom και ΟΤΕ για επενδύσεις άνω των 3 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα

15.12.2021 | 13:17 Eνσωμάτωση

Με στελέχη της Deutsche Telekom και του ΟΤΕ με αφορμή τις νέες μεγάλες επενδύσεις της εταιρείας στην Ελλάδα, συναντήθηκε το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα στελέχη της Ντόϋτσε Τελεκομ και του ΟΤΕ ανακοίνωσαν επενδύσεις 3 δισεκατομμυρίων μέχρι το 2027. Η Αθανασία Ακρίβου θα μας πει περισσότερα.

Eπενδύσεις άνω των 3 δισ. ευρώ σε βάθος πενταετίας, μεταξύ 2022 και 2027, θα πραγματοποιήσει ο ΟΤΕ στην Ελλάδα, από τις μεγαλύτερες που έχει κάνει ποτέ ιδιωτική εταιρεία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, όπως ανακοίνωσαν τα στελέχη της Deutsche Telekom και του ΟΤΕ κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με τις επενδύσεις αυτές, που συμβάλλουν καθοριστικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας, ώστε να γίνει πρωτοπόρα σε ευρωπαϊκή επίπεδο, η εταιρεία θα υλοποιήσει το πρόγραμμα για το δίκτυο σταθερής και θα φέρει την οπτική ίνα σε 3 εκατομμύρια σπίτια και επιχειρήσεις, θα αναβαθμίσει δωρεάν τις ταχύτητες του σταθερού ευρυζωνικού internet για τους συνδρομητές της αυξάνοντας κατά πολύ τη διείσδυση των υπερυψηλών ταχυτήτων.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 15/12/2021