Ελλάδα

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος» – Νέες αποκαλύψεις για τις εκπαιδεύσεις με όπλα

14.12.2021 | 17:07 Eνσωμάτωση

Με το όπλο στο χέρι, ο Πρόεδρος του Στρατιωτικού Συνδέσμου Ελλήνων Εφέδρων, απαντάει για τις εκπαιδεύσεις των Θεματοφυλάκων στην Πάρνηθα και δίνει τις δικές του εξηγήσεις για τα βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν με το κάλεσμα σε ταξικό πόλεμο.

Μέλη του συνδέσμου εφέδρων οι θεματοφύλακες που εκπαιδεύονται για αστικό πόλεμο

Όπως λένε τα όπλα είναι ψεύτικα, οι εκπαιδεύσεις γίνονται με άδεια και όλα τα υπόλοιπα είναι δουλειά της αστυνομίας.

Όπως λέει ο Πρόεδρος του Στρατιωτικού Συνδέσμου Ελλήνων Εφέδρων, δεν γνώριζε ότι ήταν μέλη των Θεματοφυλάκων, γεγονός που προκαλεί εντύπωση, καθώς στα βίντεο που αναρτήθηκαν φαίνεται ξεκάθαρα η στολή, τα διακριτικά σήματα της λεγόμενης συνταγματικής αστυνομίας και η φράση «ιερή δήλωση» πάνω στο μπουφάν, η οποία μάλιστα σχολιάζεται από τον θεματοφύλακα.

Πάντως στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από τις εκπαιδεύσεις στον ταξικό πόλεμο, φαίνεται και τρίτος μέλος των Θεματοφυλάκων, το οποίο μάλιστα κρατάει ένα σφυρί.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος θεματοφύλακας πήγε από την Αθήνα στην Κατερίνη για να υποστηρίξει τους 11 συλληφθέντες για την απαγωγή του γυμνασιάρχη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Στρατιωτικού Συνδέσμου Ελλήνων Εφέδρων, από τις περίφημες εκπαιδεύσεις έχει περάσει και το μέλος της 17 Νοέμβρη Δημήτρης Κουφοντίνας.

Ο Πρόεδρος του Στρατιωτικού Συνδέσμου Ελλήνων Εφέδρων όπως δήλωσε, δεν ανήκει στους Θεματοφύλακες και διέγραψε τα δύο μέλη των Θεματοφυλάκων που δημοσίευσαν τα βίντεο και τις φωτογραφίες των εκπαιδεύσεων.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 14/12/2021