Ελλάδα

Έσπασαν… πλάκες στη Μύκονο

14.12.2021 | 17:46 Eνσωμάτωση

Μια ολόκληρη στοίβα από… πλακάκια έσπασαν σε γλέντι αρραβώνα στη Μύκονο χορεύοντας ζεϊμπέκικο.

Οι εικόνες από το σπίτι του γλεντιού. Ο κύριος με το μπλε πουκάμισο σπάει ένα, δύο, τρία, τέσσερα πλακάκια μονομιάς και το κέφι ανάβει για τα καλά. Λίγη ώρα αργότερα με τους χορούς να μην έχουν σταματήσει λεπτό, το πάτωμα του σπιτιού μοιάζει με… νταμάρι. Δύσβατο πια από τα θραύσματα πιάτων, τα σπασμένα πλακάκια και τις πεσμένες χαρτοπετσέτες.

Ο Dj καταγράφει τις εικόνες με το κινητό του με τους καλεσμένους του αρραβώνα να έχουν κάτσει στα γόνατα χτυπώντας παλαμάκια στον άντρα που χορεύει ζεϊμπέκικο στο κέντρο του δωματίου.

Παρόμοιες εικόνες είδαμε και σε γαμήλιο γλέντι στα Μάλια της Κρήτης, μόνο που εκεί… βγήκε το κομπρεσέρ.

Επί τρία λεπτά ξήλωναν τις πλάκες της αυλής με το κομπρεσέρ, κι ο γαμπρός απτόητος χόρευε ζεϊμπέκικο.

Περνούσαμε πολύ όμορφα και κάποια στιγμή μου λέει: «Έλα να χορέψεις», το παιδί με το κομπρεσέρ και πήγα στην πίστα και μόλις πήγα έφερε το κομπρεσέρ και έσπαγε τις πλάκες.

Στα social media πολλοί παρομοίασαν τις σκηνές με εκείνη της ταινίας «Όλα είναι δρόμος», όπου ο πρωταγωνιστής γκρεμίζει το κέντρο διασκέδασης για να γλεντήσει.

Και στις δύο περιπτώσεις, τόσο το σόι του γαμπρού όσο και της νύφης χάρηκαν το γλέντι με την ψυχή τους, με το ζευγάρι και τους οικείους του να συζητάνε για πολλά χρόνια το ξεφάντωμα.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 14/12/2021