Ελλάδα

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος» – Αποκηρύσσει ο «Συνταγματάρχης» τους 11 συλληφθέντες

14.12.2021 | 20:21 Eνσωμάτωση

Σοκ προκαλούν τα νέα βίντεο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την δράση των ταγμάτων αρνητών.

Από την περασμένη Άνοιξη και με πρώτο στόχο τα νοσοκομεία, οι αυτοαποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», είχαν ξεκινήσει τις εφόδους.

Στο βίντεο που οι ίδιοι τράβηξαν, φαίνονται περισσότερα από δέκα άτομα στο προαύλιο του νοσοκομείου Παπανικολάου να απειλούν με μηνύσεις, με τους αστυνομικούς να τους… παρακαλούν και όχι να τους επιβάλλουν πρόστιμο, τουλάχιστον να φορέσουν μάσκες.

«Είμαι συνταγματάρχης»

Ο άνθρωπος που φέρεται και στο βίντεο ως επικεφαλής του συγκεκριμένου τάγματος αρνητών, έχει πάντα μαζί του μια πλαστικοποιημένη ταυτότητα  στην οποία αναγράφεται ως Συνταγματάρχης. Βαθμός καθαρά στρατιωτικός που παραπέμπει σε επικεφαλής ένοπλης ομάδας.

«Επιδεικνύω την ιδιότητά μου προς τα μέλη μου και προς τις Αρχές. Την έχω κρεμασμένη επάνω μου για να ξεχωρίζω ότι εγώ είμαι ο ‘μπροστινός’ όλου του Σώματος. Δεν είναι στρατιωτικό το Σώμα. Είναι φύλαξης και επαναφοράς της έννομης τάξης και προστασίας του δημόσιου συμφέροντος. Όταν φυλάς το Σύνταγμα είσαι και πολιτοφύλακας και εθνοφύλακας».

Την ίδια ώρα, άλλοι θεματοφύλακες φιγουράρουν καμαρώνοντας με όπλα και στρατιωτική περιβολή αλλά ο επικεφαλής των αρνητών δεν τους αναγνωρίζει ως μέλη του δικού Σώματος.

Σήμερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη πραγματοποίησε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή και στελεχών της Αντιτρομοκρατικής για την αντιμετώπιση του φαινομένου που αρχίζει να μοιάζει με τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

«Έχουμε υψώσει μέτωπο απέναντι στο παρακράτος της παράνοιας που έχει εκδηλωθεί το τελευταίο διάστημα. Για τον σκοπό αυτόν αξιοποιούμε τις καλύτερες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Συλλαμβάνουμε ο ένας τον άλλον»

Τρεις ημέρες πριν από την πρώτη έφοδο τάγματος αρνητών στο ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο στην Τούμπα και μόλις εννέα μέρες πριν από την απαγωγή του γυμνασιάρχη Αιγινίου, μέσω του Facebook, όπως έχει αποκαλύψει το MEGA, ο συνταγματάρχης των θεματοφυλάκων τους καλούσε σε σύσκεψη στη Θέρμη, αφού πρώτα αγοράσουν χειροπέδες νέου τύπου.

«Αυτό είναι μεταξύ μας και έχει να κάνει με το Σώμα. Αν κάποιος από τους δικούς μου εννοώ, που ανήκει στο Σώμα, εγώ είμαι Σώμα, έχω ανθρώπους, είτε μου μεθύσει, είτε χτυπήσει κανέναν άνθρωπο, εγώ είμαι υποχρεωμένος να τον ακινητοποιήσω και να καλέσω τις Αρχές να επιληφθούν».

Ο συνταγματάρχης των θεματοφυλάκων αποκηρύσσει πάντως τους 11 του τάγματος εφόδου που συνέλαβαν με χειροπέδες… νέου τύπου τον γυμνασιάρχη του Αιγινίου, λέγοντας ότι δεν αποτελούν μέλη του Σώματος που ο ίδιος ίδρυσε.

Αντιμέτωπος με δύο κακουργήματα γνωστός δικηγόρος

Με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης σοβαρών αξιοποίνων πράξεων καλούνται να δώσουν εξηγήσεις γνωστός δικηγόρος – αρνητής του κορωνοϊού και ο σύζυγος 54χρονης γυναίκας, οι οποίοι φέρεται να έπαιξαν συγκεκριμένο ρόλο στην καθυστέρηση ή και την αποτροπή της διασωλήνωσής της από τους θεράποντες γιατρούς, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Η γυναίκα, η οποία ήταν ανεμβολίαστη, αρνήθηκε να διασωληνωθεί και αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης του θανάτου της είχε διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση από την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών με στόχο να διαπιστωθεί εάν κάποιοι απέτρεψαν ή εμπόδισαν τους γιατρούς από την έγκαιρη διασωλήνωση της ασθενούς.

Μετά τις καταθέσεις των γιατρών που έριξαν φως στα όσα διαδραματίστηκαν στο νοσοκομείο τις κρίσιμες μέρες που η γυναίκα αρνείτο επίμονα τη διασωλήνωση, ο εισαγγελέας κάλεσε ως υπόπτους τόσο τον αρνητή δικηγόρο όσο και το σύζυγό της.

Στο πλαίσιο της έρευνας οι δύο ύποπτοι ελέγχονται ποινικά για σοβαρές αξιόποινες πράξεις. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος καλείται να δώσει εξηγήσεις σε πταισματοδίκη για τα κακουργήματα της συνέργειας σε θανατηφόρα έκθεση και της συνέργειας στην παραβίαση των μέτρων για τον κοροναϊό. Επιπλέον, και για το πλημμέλημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία.

Ως φυσικός αυτουργός των παραπάνω αδικημάτων έχει κληθεί σε ανωμοτί εξηγήσεις ο σύζυγος της 54χρονης.

Προσφυγή από τον δικηγόρο

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος, ο οποίος ήδη είναι κατηγορούμενος για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ΄εξακολούθηση και έχει παραπεμφθεί σε δίκη στις 14 Ιανουαρίου 2022, κατέθεσε την Παρασκευή προσφυγή στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών ζητώντας να μην δικαστεί για αυτό το αδίκημα.

Στην προσφυγή του φέρεται να επαναλαμβάνει τους ίδιους ισχυρισμούς που τον έφεραν σε θέση κατηγορουμένου, μεταξύ αυτών, επιμένει για σχέδιο… εξόντωσης του πληθυσμού με τους εμβολιασμούς κατά της Covid19.

Η Εισαγγελία Εφετών επιλήφθηκε αυθημερόν και ήδη η προσφυγή του αρνητή – δικηγόρου μελετάται από τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος άμεσα θα προτείνει στο δικαστικό συμβούλιο για την απόρριψη ή όχι του αιτήματος.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 14/12/2021