Ελλάδα

Θρήνος για την 55χρονη παιδίατρο που παρασύρθηκε στην Πιερία

13.12.2021 | 17:24 Eνσωμάτωση

Θρήνος στην Πιέρια από τον απροσδόκητο χαμό της 55χρονης παιδιάτρου που παρασύρθηκε με το όχημά της από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στο ρέμα Ζιλιάνα το απόγευμα της Κυριακής.

Συγγενείς και οι φίλοι, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πώς χάθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη μια τόσο λαμπρή επιστήμονας, με τους συναδέλφους της να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους βλέποντας το γραφείο της άδειο.

Η 55χρονη παιδίατρος ήταν μητέρα 3 παιδιών και πρόσφατα είχε καταφέρει να γίνει αναπληρώτρια καθηγήτρια στην Ιατρική σχολή του Αριστοτέλειου πανεπιστήμιου της Θεσσαλονίκης.

Η προσφορά της παιδιάτρου στην Πιερία ήταν μεγάλη, καθώς αν και ιδιώτης γιατρός βοηθούσε αφιλοκερδώς όποιον είχε ανάγκη, ενώ σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία της στις 15:30 το μεσημέρι.

«Είναι δύσκολη μέρα για εμάς, ήταν λαμπρή επιστήμονας και αγαπήθηκε πολύ από όλους. Ήταν η κακιά στιγμή, θα μπορούσε να συμβεί σε όλους».

Βούλιαξε η Καλογριά Αχαΐας

Μηχανοκίνητη βάρκα επιστράτευσε κάτοικος της περιοχής Καλόγρια στην Αχαΐα για να καταφέρει να προσεγγίσει το σπίτι του.

Οι εικόνες που κατέγραψε σοκάρουν, με δρόμους και αυλές να έχουν καλυφθεί από τα λασπόνερα και όλη την περιοχή να θυμίζει μια πλεούμενη πόλη.

Παρόμοια εικόνα και στο Μετόχι Αχαΐας, με αυλές και χωράφια όλα πλημμυρισμένα.

Παραμυθένιο σκηνικό σε Φλώρινα και Μέτσοβο

Στα λευκά ντύθηκε η Φλώρινα με το θερμόμετρο να δείχνει -2 βαθμούς Κέλσιου και όλη την πόλη να έχει καλυφθεί με χιόνι δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Ονειρεμένο σκηνικό και στο Μέτσοβο από τα λευκά πετρόχτιστα σπίτια, με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν για νέο κύμα κακοκαιρίας από αύριο Τρίτη, με χαμηλές θερμοκρασίες και πυκνή χιονόπτωση στα βόρεια, ενώ αναμένονται καταιγίδες στην Στερεά Ελλάδα και την Αττική.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 13/12/2021