Ελλάδα

Πλαστό πιστοποιητικό νόσησης με 200 ευρώ – Η εξήγηση του νομικού τμήματος του διαγνωστικού κέντρου

09.12.2021 | 17:38 Eνσωμάτωση

Η δικηγόρος του διαγνωστικού κέντρου που εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά, Χριστίνα Βρεττού, μίλησε στο LIVE NEWS, για την εμπλοκή του εν λόγω διαγνωστικού κέντρου στην υπόθεση έκδοσης των πλαστών πιστοποιητικών νόσησης.

«Δεν είχαμε γνώση του συμβάντος και το πληροφορηθήκαμε μέσα από το LIVE NEWS. Ωστόσο, ερευνάμε την υπόθεση και συγκεντρώνουμε όλα τα στοιχεία προκειμένου να τα παρουσιάσουμε στον Εισαγγελέα και εντ΄πος των επόμενων ημερών θα ασκηθεί μήνυση και ενδεχομένως αγωγή». Υπάρχουν υπόννοιες για το τί συνέβη. Στις εξωτερικές αιμοληψίες, οι εξωτερικοί λήπτες οφείλουν να ελέγχουν την ταυτοπροσωπία του ασθενούς με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητάς του, τόνισε η δικηγόρος του νομικού τμήματος του διαγνωστικού κέντρου, Χριστίνα Βρεττού.

Έπειτα το εργαστήριο λαμβάνει το δείγμα και οφείλει να εξετάσει το δείγμα για το εάν είναι θετικό ή αρνητικό. Στην προκειμένη περίπτωση υπήρξε δείγμα και το δείγμα ήταν θετικό και η εξέταση ήταν ακριβής. Κάθε εργαστήριο επαφίεται πως θα εξεταστεί η ταυτοπροσωπία. Εμείς θα κινηθούμε νομικά στο γεγονός ότι η λήπτρια μας έφερε λάθος δείγμα», συμπλήρωσε η κ. Βρεττού

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 09/12/2021