Πολιτισμός

Σπανουδάκης – Η προσωπική μου βιογραφία στο «Σπίτι με το MEGA»

09.12.2021 | 18:47 Eνσωμάτωση

Για την πορεία του στη μουσική και την παρουσία του στο «Σπίτι με το MEGA» μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

«Πρώτα ντύνω τη δική μου χαρά και το δικό μου πόνο και εύχομαι να αγαπηθεί και να αρέσει από τον κόσμο» σημείωσε ο κ. Σπανουδάκης, τονίζοντας ότι μέχρι τώρα έχει την τύχει να αρέσουν οι δημιουργίες του αρκετά στον κόσμο.

Για το «Σπίτι με το MEGA» τόνισε πως είναι κάτι πρωτοφανές για τον ίδιο, γιατί δεν βγαίνει συχνά στα τηλεοπτικά κανάλια, ενώ επίσης κανείς δεν του είχε δώσει την ελευθερία να κάνει σχεδόν ότι θέλει. «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους που δούλεψαν από το Μάιο για να γίνει όλο αυτό το πράγμα» πρόσθεσε.

«Ελπίζω να αρέσει, αλλά πάνω από όλα ελπίζω να αντέξει στο χρόνο, να είναι σαν μια προσωπική βιογραφία μου» τόνισε ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

Μιλώντας για την πορεία του στη μουσική, ο δημοφιλής συνθέτης ανέφερε: «Δεν ξέρω τι είμαι, αλλά ξέρω τι προσπαθώ να γίνω. Προσπαθώ να γίνω πάνω από όλα άνθρωπος, ούτε ο χριστιανός ο καλός, ούτε ο καλός συνθέτης, ούτε ο άνθρωπος που έχει άποψη για όλα».

«Ο αγώνας μου είναι εναντίον του Σταμάτη, αυτού που κουβαλάω από παιδί… Και από τη στιγμή που θα συμφιλιωθώ μαζί του, θα έχω συμφιλιωθεί με όλα» πρόσθεσε ο κ. Σπανουδάκης, ενώ τονίσε πως «για να κάνεις μεγάλα πράγματα, θα πρέπει να παραμένεις παιδί, να σκαλίζεις συνέχεια. Και αυτό προσπαθώ να κάνω συνέχεια».

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 09/12/2021