Πολιτική

Νικητής ο Βασίλης Λεβέντης μετά τον κορωνοϊό

09.12.2021 | 16:48 Eνσωμάτωση

Μετά από 75 μέρες νοσηλείας και 47 διασωλήνωσης, ο Βασίλης Λεβέντης νίκησε τον κορωνοϊό και πήρε το πολυπόθητο εξιτήριο.

«Χωρίς τη συμβολή των γιατρών δεν θα ήταν στη ζωή ο πατέρας μου» σημείωσε ο Μάριος Γεωργιάδης.

Μετά από 75 μέρες, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο μας και η κατάσταση του είναι ενθαρρυντική. Πλέον ο Βασίλης Λεβέντης έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, ωστόσο μετά από σχεδόν 2,5 μήνες στο νοσοκομείο, ο οργανισμός του είναι αρκετά ταλαιπωρημένος.

«Πέρασαμε δύσκολα. Είναι διαυγής και αυτή τη στιγμή έχουμε να ανέβουμε έναν Γολγοθά. Φυσιοθεραπείες να αρχίσει να στέκεται στα πόδια» συμπλήρωσε ο γιος του Βασίλη Λεβέντη.

Από τις 25 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος των Ένωσης Κεντρώων νοσηλευόταν στην εντατική με τη σύζυγό του να εξηγεί τότε στο LIVE NEWS γιατί δεν είχε εμβολιαστεί.

«Λόγω του ότι είχε την ανεπάρκεια των νεφρών, τον φόβιζε η πιθανότητα θρόμβωσης και τον παρέτεινε. Ήμουν όλες τις μέρες δίπλα στον Βασίλη. Έμενα με προστάτευσε το εμβόλιο» είχε δηλώσει η σύζυγός του Νατάσα Μεντετσίδου.

«Θα ήθελα να προτρέψω τον κόσμο να εμβολιαστεί. Ο εμβολιασμός δεν είναι απαραίτητα ότι δεν θα νοσήσεις. Αλλά δεν θα πεθάνεις. Αυτό πρέπει να καταλάβει ο κόσμος» πρόσθεσε ο Μάριος Γεωργιάδης.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο μητροπολίτης Κοσμάς, ο οποίος παρουσίασε πολυοργανική ανεπάρκεια αλλά και ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Κανένας από τους δύο δεν είχε εμβολιαστεί.

Ιερέας πέντε παιδιών κατέληξε από κορωνοϊό

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε σήμερα στο Προκόπι Ευβοίας η κηδεία του πατέρα Νικόλα, ο οποίος μόλις στα 42 του χρόνια «έφυγε» από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Ο 42χρονος δεν είχε εμβολιαστεί και νοσηλευόταν για μέρες στο Ιπποκράτειο της Αθήνας. Αφήνει πίσω του οικογένεια με πέντε παιδιά.

Παράδειγμα για όλους ήταν η ζωή του πατέρα Νικόλα με το Προκόπι Ευβοίας αλλά και όλη την ορθόδοξια εκκλησία να είναι από χτες φτωχότερη.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 09/12/2021