Ελλάδα

Δύο 28χρονοι παρενόχλησαν σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια στην Ερμού

08.12.2021 | 20:04 Eνσωμάτωση

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η βόλτα δύο κοριτσιών μόλις 12 και 14 ετών στην χριστουγεννιάτικη Ερμού, καθώς δύο άνδρες τις προσέγγισαν με άγριες διαθέσεις και τις παρενόχλησαν σεξουαλικά.

«Να τους χαίρονται αυτοί που τους έχουν. Εγώ αν είχα τέτοιο παιδί θα το έθαβα, αλήθεια θα τους σκότωνα» ανέφερε μιλώντας στο MEGA η μητέρα της 12χρονης.

Τα δύο ανήλικα κορίτσια με τη μητέρα της 12χρονης είχαν βγει για βόλτα και ψώνια στο κέντρο της Αθήνας από νωρίς το απόγευμα.

Για περίπου 25 λεπτά η μητέρα άφησε μόνες τους τις μαθήτριες να χαζέψουν τις βιτρίνες και σε αυτό το χρονικό διάστημα οι δύο 28χρονοι τις πλησίασαν και άρχισαν να τις αγγίζουν σε διάφορα σημεία του σώματος τους, ενώ ταυτόχρονα μιλούσαν χυδαία.

«Το Σύνταγμα είχε πάρα πολύ κόσμο χθες το βράδυ και τα κορίτσια προχώρησαν πιο μπροστά στις βιτρίνες, εγώ ήμουν πολύ πιο πίσω και έγινε αυτό που έγινε» σημείωσε η μητέρα της 12χρονης, προσθέτοντας: «Τις πλησίασαν δύο άτομα άρχισαν να τις ρωτάνε πώς τις λένε, πού μένουν, το κινητό τους και μετά άρχισαν να τις ακουμπάνε, θέλανε να τις αγκαλιάσουνε».

Οι ανήλικες άνοιξαν το βηματισμό τους και κινήθηκαν πιο γρήγορα, ενώ παράλληλα έλεγαν στους άνδρες που τις κυνηγούσαν να τις αφήσουν ήσυχες. Μάταια όμως, καθώς όσο κι αν προσπαθούσαν τα μικρά κορίτσια, οι 28χρονοι όχι μόνο δεν πτοούνταν αλλά γίνονταν όλο και πιο επιθετικοί.

Τα ανήλικα κορίτσια άρχισαν να τρέχουν για να γλιτώσουν. Σε κοντινή αποσταση, για καλή τους τύχη, έκαναν περιπολία αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ. Τα δύο μικρά κορίτσια ζήτησαν να τις βοηθήσουν, ενώ υπέδειξαν στους αστυνομικούς τους δύο άνδρες. «Η δική μου μίλησε με τους αστυνομικούς που ήταν εκεί κοντά ευτυχώς και τους πιάσανε» πρόσθεσε η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού.

«Τη μικρή μου την είχα μάθει από πολύ μικρή πώς να χειρίζεται και τέτοιες καταστάσεις. Αν κάποιος της έλεγα πάντα σε ακουμπήσει σε μέρος που δεν επιτρέπεται, είναι 2-3 μέρη που δεν επιτρέπονται στο σώμα σου θα μάθεις να φωνάζεις βοήθεια και να το λες παντού» συμπλήρωσε η μητέρα της ανήλικης.

Σε βάρος των 28χρονων σχηματίστηκε δικογραφία για σεξουαλική παρενόχληση.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 08/12/2021