Life

Άντζελα Ευριπίδη – «Είναι λυπηρό που δεν υπάρχουν τα καλλιστεία, αλλά υπάρχει το «Bachelor» και το «Big Brother»

01.12.2021 | 12:29 Eνσωμάτωση

Η Άντζελα Ευριπίδη σε μια συνέντευξη εφ ‘ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Καμπούρη μίλησε για τις χρυσές εποχές του μόντελινγκ, το ρόλος του Ανδρέα Φουστάνου που της στοίχησε το στέμμα στα καλλιστεία και ο λόγος που δεν εμβολιάζεται.

«Νομίζω πως μόνο απόρριψη βιώνουμε τα μοντέλα. Όταν είσαι 15 χρονών σε απορρίπτουν γιατί δεν έχεις το κατάλληλο μαλλί η το κατάλληλο βάρος. Στην ουσία η αποδοχή είναι λιγότερη από την απόρριψη», δήλωσε για την πίεση που δέχονται τα μοντέλα στο χώρο της μόδας.

«Πολλές φορές με την Νόνη Δούνια και την Ρέα Τουτουντζή μπαίνουμε στο τρυπάκι να δούμε ποιος μα κοιτάει και σκεφτόμαστε τι να λέει για μας. Δεν έχουμε σταματήσει ποτέ να ζητάμε την αποδοχή», αποκάλυψε για τη γυναικεία φιλαρέσκεια και τη συνήθεια που έχει με τις φίλες της η κ. Ευριπίδη.

«Πρέπει να εμπνέεις τον άλλον για να σου συμμεριστεί με ανάλογο τρόπο. Υπήρχαν άνθρωποι που θέλανε να σε μειώσουν το θέμα είναι τι θα κάνεις εσύ», σημείωσε για τα περιστατικά κακοποίησης στο χώρο της μόδας.

«Εγώ δεν μπήκα σε όλα τα πράγματα γιατί είχα τον χαρακτήρα που είχα. Επέλεξα να πω αυτό που αισθανόμουν όπως κάνουμε στα δυτικά προάστια. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που μου έλεγε να έχω την δύναμη του λογού μου», τόνισε για την ανατροφή της και τη δύναμη του χαρακτήρα της.

«Όταν είσαι 19χρονων οποιαδήποτε έκθεση δεν μπορείς να την διαχειριστείς», δήλωσε για τη δημοσιότητα σε νεαρή ηλικία.

«Το μπλακ άουτ στην ερώτηση του Ανδρέα Φουστάνου μου στοίχισε το στέμμα. Είχα μάθει ότι ο Ανδρέας Φουστάνος δεν με συμπαθούσε και μου έβαζε τον χαμηλότερο βαθμό», αποκάλυψε η κ. Ευριπίδη.

«Είναι λυπηρό που δεν υπάρχουν τα καλλιστεία αλλά υπάρχει το «Bachelor» και το «Big Brother» δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαστε τόσο κενοί», ανέφερε για τα τηλεοπτικά ριάλιτι.

«Είχα κάνει διαφημιστικό στο Ντουμπάι και είχα πάρει 12.000 ευρώ, εδώ σε κάποια events είχα για 15μερες 20.000 ευρώ», δήλωσε για τα χρυσά συμβόλαια και συνεργασίες.

«Είμαι σύμβουλος στο κομμάτι του μάρκετινγκ σε μια εταιρεία για μαλλιά. Γράφω σε εάν site για τέχνη και μόδα, έχω και τους δικούς μου πελάτες που τους φωτογραφίζω», σημείωσε για τη σημερινές της επαγγελματικές ασχολίες.

«Δεν με τρομάζει η κοινωνική πίεση σε κάποιες περιπτώσεις με ενοχλεί ο τρόπος που λέγονται τα πράγματα», τόνισε για την κοινωνική πίεση που δέχεται η σύγχρονη γυναίκα.

«Είμαι σε μια σχέση αρκετά χρονιά δεν έχουμε πάει στο επόμενο βήμα αλλά δεν συμβαίνει κάτι», είπε για την προσωπική της ζωή.

«Μπορεί για μια γυναικά που δεν έχει κάνει παιδί να είναι η τέλεια ζωή της και για κάποια που έχει κάνει 2 να είναι χειρότερη η ζωή της», πρόσθεσε.

«Ο κοινωνικός διαχωρισμός βγήκε τώρα με  τα εμβόλια. Μπήκαμε σε μια διαδικασία εμβολιασμένου και μη υπάρχει μίσος και στις δυο περιπτώσεις», τόνισε για το διαχωρισμό των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων.

«Δεν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν αγαπώ τα φάρμακα», παραδέχτηκε.

«Είμαι κοντά σε ενωτικούς ανθρώπους. Μόνο θετική με βρίσκει η κίνηση του Άρη Σερβετάλη μου δείχνει ότι είναι άνθρωπος», κατέληξε εκφράζοντας την άποψη της για την αποχώρηση του ηθοποιού από την θεατρική παράσταση.

Videos & Απoσπάσματα από Πάμε Δανάη! - 01/12/2021