Ελλάδα

Αποστολή στο Βόλο – Η Δανάη Μπάρκα μάς ξεναγεί στις όμορφες Μηλιές στο Πήλιο!

01.12.2021 | 11:07 Eνσωμάτωση

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», η δική μας Δανάη Μπάρκα και η… καλή παρέα της, πήγαν βόλτα στο Βόλο και μας ξεναγούν στις όμορφες Μηλιές στο Πήλιο!

Εκεί, συνάντησαν και τη Λίνα Πρίντζου, τη σύζυγο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, η οποία μίλησε για την απόφασή της να μείνει στο Πήλιο!

«Το χειμώνα εδώ είναι μαγικά, συνδυάζει το βουνό και τη θάλασσα. Θα έχουμε χιόνια το χειμώνα και το καλοκαίρι θα τρέχουμε στις παραλίες. Πάντα μου άρεσε η φύση. Από τύχη ήρθαμε εδώ, από μια αγγελία», είπε η Λίνα Πρίντζου.

Μιλώντας για τη συγκινητική ιστορία που έζησε με το σκυλάκι της, η ίδια εξήγησε ότι «Είχαμε δύο σκυλιά και μας έκαναν παρέα. Το ένα το πρόσεχα, αλλά δεν το είχα πάρει μέσα στο σπίτι. Όταν γύρισα Αθήνα η ιδιοκτήτρια δεν ήθελε ζώα στο σπίτι. Τη βρήκαμε ξανά εδώ μετά από 2,5 χρόνια».

«Θα πρέπει κάποιος να τα έχει καλά με τον εαυτό του για να έρθει εδώ, γιατί έχει και μία μοναξιά», ανέφερε κλείνοντας η Λίνα Πρίντζου.

Η εκπομπή επισκέφθηκε και τον ιερό ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών με την εκπληκτική ακουστική από εντοιχισμένα πιθάρια στους τρούλους και κρυφά πηγάδια, αλλά και τον σιδηροδρομικό σταθμό της περιοχής.

Videos & Απoσπάσματα από Πάμε Δανάη! - 01/12/2021