Αθλητικά

Κίνα – Ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθούν κανονικά οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες

30.11.2021 | 21:42 Eνσωμάτωση

Σε διάφορα θέματα από το εξωτερικό, θα δούμε πόσο επηρεάζει η μετάλλαξη Όμικρον, τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς, δύο συμπαίκτες στη Νορβηγία να τσακώνονται μεταξύ τους και έναν παράτολμο Χιλιανό αθλητή, που πετάει μέσα από ενεργό ηφαίστειο.

Η μετάλλαξη Όμικρον έχει αρχίσει να εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ωστόσο η κυβέρνηση της Κίνας ξεκαθάρισε, πως παρά τις δυσκολίες που ενδέχεται να προκαλέσει η νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού, οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στο Πεκίνο από τις 4 έως τις 20 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθούν κανονικά.

«Η Κίνα έχει την εμπειρία να διαχειριστεί την πανδημία. Για αυτό πιστεύουμε ότι η Κίνα θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει με ασφάλεια τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες«, ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών της Κίνας, Ζάο Λιγιάν.

Νορβηγία

Έχετε δει συμπαίκτες να τσακώνονται την ώρα που κερδίζουν; Στη Νορβηγία το είδαμε και αυτό.

Ο αμυντικός της Βίκινγκ τα έβαλε με τον τερματοφύλακα της ομάδας του εξαιτίας μίας ασυνεννοησίας που είχαν σε μία φάση του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον αγώνα. Η Βίκινγκ πήρε τελικά τη νίκη με 3-2 κόντρα στη Κρίστιανσουντ ωστόσο η ομάδα από ότι φαίνεται έχει αρκετά θέματα, και όχι αγωνιστικά, που πρέπει να λύσει.

Χιλή

Θα πετούσατε ποτέ πάνω από ένα ενεργό ηφαίστειο; Οι περισσότεροι από εμάς μάλλον όχι.

Ο Σεμπάστιαν Άλβαρεζ όμως το έκανε και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία. Ο Χιλιανός αθλητής των extreme sports έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κατάφερε να πετάξει και πάνω αλλά και μέσα σε ενεργό ηφαίστειο και συγκεκριμένα στο Βιγιαρίκα που βρίσκεται στη Χιλή, με τις εικόνες κυριολεκτικά να κόβουν την ανάσα.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 30/11/2021