Ελλάδα

Ανείπωτος πόνος & θλίψη για τη δολοφονία της 48χρονης από τον σύζυγό της

30.11.2021 | 20:34 Eνσωμάτωση

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή η 48χρονη γυναίκα προσπάθησε να αμυνθεί ωστόσο η μανία του άντρα της που της κατάφερε 23 μαχαιριές ήταν τέτοιο που δεν της επέτρεψε να αμυνθεί. Ένα δράμα ζούσε όπως φαίνεται εδώ και χρονια και ο γιος της οικογένειας που είχε ζητήσει την ακούσια νοσηλεία του πατέρα του σε ψυχιατρική κλινική 2 φορες κάθε φορά όμως που έπαιρνε εξιτήριο σταματούσε την φαρμακευτική αγωγή.

Συγγενείς και φίλοι της 48χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της με 23 μαχαιριές στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη, είναι συγκλονισμένοι…Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα την ξαναδούν ζωντανή.

Σοκαρισμένος από την φρικτή δολοφονία, είναι και ο θείος της 48χρονης μητέρας.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή σοκάρει… Η 48χρονη, η οποία δέχτηκε 23 μαχαιριές στην κοιλια και στο θώρακα από το κυνηγετικό μαχαίρι του 49χρονου συζυγοκτόνου, προσπάθησε να αμυνθεί, ήταν τόσο μεγάλο όμως το μένος του δράστη που δεν κατάφερε να γλιτώσει.

Ο καθ’ ομολογια συζυγοκτόνος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική δύο φορές κατά το παρελθόν. Ο γιος του ήταν αυτός που είχε ζητήσει τον εγκλεισμό του…αφού η ζώη τόσο του ίδιου όσο και της μητέρας του, γινόταν ολοένα και πιο ανυπόφορη εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς του.

Όταν ο συζυγοκτόνος έβγαινε από το ψυχιατρείο δεν ακολουθούσε τη φαρμακευτική αγωγή και κανείς δεν παρακολουθούσε την εξέλιξη της υγείας του, με αποτέλεσμα να φθάσει τελικά στο έγκλημα.

Ο δράστης της 14ης συζυγοκτονίας από την αρχή του έτους, θα απολογηθεί αύριο στον ανακριτή.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 30/11/2021