Ελλάδα

Κορωνοϊός – Νεκρή ανεμβολίαστη 48χρονη που κόλλησε από τα παιδιά της

29.11.2021 | 17:03 Eνσωμάτωση

Δεκάδες άνθρωποι χάνουν καθημερινά τη ζωή τους από κορωνοϊό, ενώ πολλές είναι οι περιπτώσεις που θύματα του φονικού ιού πέφτουν άτομα της ίδιας οικογένειας.

Μια τραγική ιστορία έρχεται στη Λητή Θεσσαλονίκης με τον θάνατο μιας νέας γυναίκας, μόλις 48 ετών.

Κόλλησε από τα παιδιά της

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, δεν ήταν εμβολιασμένη και δεν τα κατάφερε να βγει νικήτρια στη μάχη με τον κορωνοϊό, έπειτα από κάποιες μέρες νοσηλείας σε ΜΕΘ. Και η ίδια είχε χάσει νωρίς τη μητέρα της και είχε μεγαλώσει με τη γιαγιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά της, δίδυμα αδέλφια  φαίνεται πως κόλλησαν τον ιό στο σχολείο και τον μετέδωσαν τόσο στους δύο γονείς τους όσο και στον πεθερό της 48χρονης, ηλικίας 84 ετών, ο οποίος κατέληξε.

Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι. Η κηδεία της 48χρονης έγινε σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα στον οικισμό της Λητής.

Νεκρός 46χρονος αρνητής

Νεκρός είναι και 46χρονος αρνητής, πατέρας τριών παιδιών, ο οποίος «κατέλεξε» στο νοσοκομείο, με τις εισηγήσεις του γιατρού να μπαίνουν στο μικροσκόπιο, καθώς φαίνεται πως είναι και ο ίδιος αρνητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ ο γιατρός γνώριζε την κρισιμότητα της κατάστασης του ασθενή, τον συμβούλεψε να παραμείνει στο σπίτι, με αποτέλεσμα, όταν ο 46χρονος έφτασε τελικά στο νοσοκομείο, να είναι ήδη αργά.

Ο γιατρός εξετάζεται από τις δικαστικές Αρχές.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 29/11/2021