Πολιτική

Τουρκία – Παραλήρημα από στέλεχος του κόμματος του Ερντογάν – «Σε… πέντε ώρες θα είμαστε στην Αθήνα»

22.11.2021 | 13:18 Eνσωμάτωση

Οι Τούρκοι συνεχίζουν τις προκλήσεις εις βάρος της Ελλάδας. Η κυβέρνηση Ερντογάν επιχειρεί να αλλάξει την επικαιρότητα την ώρα που η λίρα καταβυθίζεται και η οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο, και φαντάζεται επιθέσεις πυραύλων κατά της Τουρκίας από την Ελλάδα. Μάλιστα, στέλεχος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος του Ερντογάν - που έχει κατηγορηθεί για χρηματισμό - δε δίστασε να πει ότι οι Τούρκοι στρατιώτες μπορούν σε 5 ώρες να έχουν καταλάβει τη Θεσσαλονίκη.

Σε παραληρηματικές δηλώσεις προχώρησε στέλεχος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Μετίν Κιουλούνκ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΡ, κατηγόρησε ξένες δυνάμεις ότι θέλουν να επιτεθούν στην Τουρκία οικονομικά και στρατιωτικά.

Είπε μάλιστα ότι «θα βάλουν» την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία και πως, αν το τολμήσει, οι Τούρκοι θα φτάσουν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη μέσα σε πέντε ώρες.

«Τους προκαλούμε. Η Ελλάδα λέει θα εκτοξεύσει πυραύλους. Ας το κάνει, να δούμε τι θα γίνει. Σε 5 ώρες θα είμαστε στη Θεσσαλονίκη. Σε 5 ώρες θα είμαστε στην Αθήνα. Οτιδήποτε κι αν κάνουν. Μην ξεχνάτε, δεν υπάρχει πια η παλιά Τουρκία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κιουλούνκ.

Όσο για το ποιόν του Κιουλούνκ, πρόκειται για στέλεχος του AKP που τον είχε «καρφώσει» ο μαφιόζος Πεκέρ πως ήταν στο μισθολόγιό του και λάμβανε 10.000 ευρώ το μήνα.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 22/11/2021