Ελλάδα

Κερατσίνι – Θρήνος και οργή για το θάνατο της 8χρονης – Ο θάνατός της δεν ήταν ακαριαίος

22.11.2021 | 20:17 Eνσωμάτωση

Σοκάρει η αποκάλυψη του MEGA για τον αποτρόπαιο θάνατο 8χρονης που συνεθλίβη όταν εγκλωβίστηκε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου και μάλιστα δύο φορές. Αυτό που σοκάρει ακόμα περισσότερο είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος της δεν ήταν ακαριαίος.

Οργή, θυμός αγανάκτηση. Οι συγγενείς της  8χρονης Όλγας ζητούν δικαίωση. Το πρωί ένα μέλος της οικογένειας της επιχείρησε να ρίξει μες το αυτοκίνητο του τη μεταλλική πόρτα από την οποία το μικρό κορίτσι βρήκε φρικτό θάνατο.

Με αυτοκίνητο χτύπησαν τη μεταλλική πόρτα, έριξαν καφέ σε εργαζόμενο, ενώ ο παππούς της 8χρονης προειδοποίησε ότι αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη θα βάλει φωτιά στο εργοστάσιο.

Δεν ήταν ακαριαίος ο θάνατος

Για 70 περίπου λεπτά η ανήλικη βρισκόταν εγκλωβισμένη  ανάμεσα στην μεταλλική πόρτα και το τοιχίο. Η πόρτα ανοιγόκλεισε δυο φορές εγκλωβίζοντας την…

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος της δεν ήταν ακαριαίος. Προκλήθηκε από ασφυξία και εσωτερική αιμορραγία από το κλείσιμο της βαριάς πόρτας συνθλίβοντας τη σπονδυλική της στήλη.

Η ιατροδικαστική έκθεση θα δοθεί στα χέρια του εισαγγελέα για να συμπεριληφθεί στον φάκελο της υπόθεσης θρίλερ…

Ζητούν αλλαγή της κατηγορίας

Τα ερωτήματα για την τραγικό θάνατο της 8χρονης Όλγας είναι αμείλικτα και σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας θα ζητηθεί αλλαγή της κατηγορίας από πλημμέλημα σε κακούργημα καθώς εκτιμούν ότι υπάρχει δόλος.

«Έτσι όπως είναι αυτή την στιγμή η κατηγορία είναι πλημμεληματική. Θα ζητήσω μεταβολή της κατηγορίας και για να γίνει ανθρωποκτονία εκ δόλου, γιατί θεωρώ ότι υπάρχει δόλος», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης.

Οι εικόνες και το βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το MEGA, γροθιά στο στομάχι… Και οι συγγενείς αναζητούν απαντήσεις.

«Θα ζητήσω από την εισαγγελία άρση τηλεφωνικού απορρήτου γιατί αν δούμε το βίντεο θα δούμε ότι υπάρχουν δυο άτομα που μιλάνε στο τηλέφωνο. Θέλουμε να δούμε με ποιους μιλούσαν, αν ακούστηκε κάτι ή αν υπήρχαν κάποιες εντολές», πρόσθεσε.

Από τη πλευρά της, η διοίκηση του εργοστασίου, μέσω του δικηγόρου της, αναμένεται με δελτίο τύπου να εκθέσει την θέση της για την τραγωδία….

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 22/11/2021