Κόσμος

Η Britney Spears γιορτάζει την ελευθερία της

21.11.2021 | 13:17 Eνσωμάτωση

Μια νέα ζωή αρχίζει για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, που ανακοίνωσε με ενθουσιασμό ότι η ασφυκτική κηδεμονία του πατέρα της πήρε τέλος. Η γνωστή ποπ σταρ ευχαρίστησε τους θαυμαστές της, τονίζοντας ότι με τη βοήθειά τους ανέκτησε την ελευθερία της και τον πλήρη έλεγχο της περιουσίας της.

Μετά από 13 χρόνια υπό καθεστώς «κηδεμονίας» που έδινε το δικαίωμα στον πατέρα της να ελέγχει την περιουσία της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι ελεύθερη και αυτόνομη.

Η ποπ σταρ δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο που εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους θαυμαστές της και λέει πόσο όμορφα νιώθει που μπορεί να κάνει ό,τι κάθε άλλη γυναίκα.

«Είμαι ειλικρινά ευγνώμων για κάθε μέρα που θα μπορώ να οδηγώ το αυτοκίνητό μου , που θα είμαι ελεύθερη και θα νιώθω σαν «κανονική» γυναίκα, θα έχω πιστωτική κάρτα, θα έχω μετρητά για πρώτη φορά, θα μπορώ να αγοράσω κεριά», δήλωσε.

Η 39χρονη αναφέρθηκε στο κίνημα FreeBritney που ζητούσε επί χρόνια να αρθεί η κηδεμονία του πατέρα της.

«Χάρη σ’ εσάς που είχατε κάποια επίγνωση για το τι συνέβαινε και μεταφέρατε αυτήν την πληροφορία, απέκτησε και ο κόσμος κάποια επίγνωση. Πιστεύω ότι υπό μία έννοια μου σώσατε τη ζωή. Εκατό τοις εκατό».

Η Μπρίτνεϊ κατηγόρησε τη μητέρα της ότι δε στάθηκε στο πλευρό της ενώ είπε ότι και οι δυο γονείς της θα έπρεπε να είναι στη φυλακή.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 21/11/2021