Ελλάδα

Τρίκαλα – Ερωτικό βίντεο 15χρονης έφτασε στα χέρια της μητέρας της – Η διαπόμπευση & οι καταγγελίες

19.11.2021 | 17:18 Eνσωμάτωση

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε το πρωί της περασμένης Παρασκευής μητέρα ενός 15χρονου κοριτσιού στα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η κόρη της διαπομπεύεται με βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο δείχνει την ίδια σε  ερωτικές πράξεις με 20χρονο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το βίντεο το διέρρευσε ο ίδιος ο 20χρονος, με την οικογένεια της 15χρονης να καταφεύγει στην αστυνομία, χωρίς ωστόσο απτό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, φαίνεται πως το βίντεο έφτασε στην ίδια τη μητέρα της 15χρονης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα, πριν δημοσιοποιήσει το γεγονός, έκανε έκκληση στον 20χρονο να αποσύρει το βίντεο, για να εισπράξει, σύμφωνα με αναφορές, απαξιωτική απάντηση και ύβρεις για την κόρη της.

Το κορίτσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας, είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση σε σημείο που να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και το παιδί και εγώ και όλοι μας. Στα χέρια μου έπεσε ένα απόσπασμα από το βίντεο, που κάνει την πράξη του και γράφει το όνομα της κόρης μου πάνω και την κοροϊδεύουν όλα τα παιδιά. Τον εμπιστευότανε. Τον ήξερε μέσω κοινής φίλης, είχανε ένα χρόνο που βρισκόντανε», είπε στο LIVE NEWS η μητέρα της 15χρονης και συμπλήρωσε:

«Μίλησα τηλεφωνικά με τον μπαμπά του και ο πατέρας του αντί να ζητήσει συγγνώμη και να προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση για το καλό του παιδιού μου, άρχισε να βρίζει και να λέει φταίει η κόρη σας, και είναι τέτοια και ντύνεται έτσι και ντύνεται αλλιώς…».

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 19/11/2021