Ελλάδα

Γλυφάδα – «Μην κουνηθείς, θα σε σφάξουμε» – Συγκλονίζει η περιγραφή της πρώην Σταρ Ελλάς

19.11.2021 | 18:14 Eνσωμάτωση

Φύλλο και φτερό έχει κάνει η Σήμανση το αυτοκίνητο της 35χρονης πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσίας Κουκίου, αναζητώντας αποτυπώματα και ίχνη DNA των τριών κακοποιών που έστησαν ενέδρα ξημερώματα της Τετάρτης στην πρώην εστεμμένη.

Την αιφνιδίασαν κάτω από το σπίτι της στην Γλυφάδα την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό της για να πάει στην επιχείρησή της.

«Την ώρα που πήγα να τραβήξω την πόρτα, ήρθε ένας από πάνω μου… μην κουνηθείς, θα σε σφάξω».

Σύμφωνα με την περιγραφή του μοντέλου, οι ληστές είχαν κρύψει τα χαρακτηριστικά τους και ήταν σωματώδεις. Ο ένας την ακινητοποίησε την ώρα που οι άλλοι δύο τον κάλυπταν και φρόντιζαν να μη γίνουν αντιληπτοί.

«Μου είπαν δώσε την τσάντα και τα κλειδιά κι ύστερα άλλαξαν γνώμη και είπαν βγες από το αυτοκίνητο και πάμε σπίτι σου».

Η Διονυσία Κουκίου προσπάθησε όσο μπορούσε να κρατήσει την ψυχραιμία της και να μην αντισταθεί. Οι ληστές την απειλούσαν να την σκοτώσουν εάν έκανε το παραμικρό.

«Με άρπαξαν από τις μασχάλες, μου έδωσαν τα κλειδιά να ανοίγω εγώ και ανεβήκαμε στο σπίτι. Μου έλεγαν ότι θα με σφάξουν ξανά και ξανά».

Οι ληστές φέρονται να την ακινητοποίησαν στον καναπέ, της άρπαξαν την τσάντα στην οποία είχε τη μισθοδοσία των εργαζομένων της στην επιχείρηση, περίπου 11.000 ευρώ, και πήραν ό,τι κοσμήματα αξίας φορούσε, πριν γίνουν καπνός.

«Μιλούσαν άπταιστα ελληνικά, πριν φύγουν μου είπαν να μη πω τίποτα γιατί θα τις φάω τις μαχαιριές».

Η σχέση με τον Μπερδέση

Τον περασμένο Ιούνιο το 35χρονο πρώην μοντέλο είχε απασχολήσει την επικαιρότητα με αφορμή την εν ψυχρώ εκτέλεση του πρώην συντρόφου της, Τάσου Μπερδέση, έξω από γυμναστήριο στη Βάρη

Έναν μήνα πριν, οι Αρχές είχαν αποδώσει στον 39χρονο τον ρόλο περιφερειακού μέλους κυκλωμάτων εκβιαστών.

Τον Απρίλιο του 2013 το ζευγάρι είχε κατηγορηθεί για υπόθαλψη εγκληματία, καθώς στο σπίτι της αδελφής της πρώην Σταρ Ελλάς είχε διανυκτερεύσει ένας νεαρός ο οποίος ήταν ύποπτος για τη δολοφονία 38χρονου έξω από μπαρ στην Πάτρα.

Υπόθεση για την οποία είχαν ωστόσο αθωωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην Σταρ Ελλάς φέρεται να ανέφερε στις Αρχές στοιχείο – κλειδί κατά την περιγραφή του εφιάλτη που έζησε στα χέρια των ληστών, το οποίο δεν αποκλείεται σύντομα να οδηγήσει στον εντοπισμό τους.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 19/11/2021