Ελλάδα

Βόλος – Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου μετά την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας

15.11.2021 | 18:16 Eνσωμάτωση

Ανακουφισμένος ο δικηγόρος Γιάννης Μηλίνης που έστω και μετά από 12 χρόνια εξιχνιάστηκε η φρικτή δολοφονία της μητέρας του στο Βόλο, Νίκης Μηλίνη το 2009.

Ο ίδιος είχε την τραγική τύχη να υπερασπιστεί τον δολοφόνο της μητέρα του μετά την εξιχνίαση του εγκλήματος στην περιοχή Καζανάκι με θύμα την 75χρονη Ευθαλία Αβραμίδου – Αλεξούλη.

Ο δικηγόρος, ενημερώθηκε σήμερα τα πρωί από τις αστυνομικές αρχές για την εξέλιξη των ερευνών και τη διασταύρωση του DNA του 39χρονου με δείγμα DNA που
είχε ληφθεί από τα νύχια της μητέρας του μετά τη δολοφονία της.

Επιτέλους είναι ήσυχος ότι ο στυγερός δολοφόνος θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του. Ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια ουδέποτε έπαψε να εισφέρει στοιχεία στις αστυνομικές αρχές για την πρόοδο των αστυνομικών ερευνών και την εξιχνίαση του εγκλήματος, που είχε τυλίξει την οικογένεια του στο πένθος στερώντας τους το πολύτιμο στήριγμά της.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου Γιάννη Μηλίνη

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του ο Γιάννης Μηλίνης ανέφερε τα εξής:

«Ευχαριστώ τις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση της δολοφονίας της μητέρας μου Νίκης Μηλίνη τον Αύγουστο του 2009. Είμαι ανακουφισμένος με την εξέλιξη αυτή. Ουδέποτε έπαυσα όλα αυτά τα χρόνια μέχρι τώρα να ενδιαφέρομαι και να εισφέρω στοιχεία στις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος».

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 15/11/2021