Ελλάδα

Χαλάνδρι – Η 49χρονη εικαστικός μιλά στο LIVE NEWS

15.11.2021 | 18:32 Eνσωμάτωση

Η 49χρονη που πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS αναφέροντας πως δεν είχε σκοπό να τραυματίσει το παιδί της.

Η 49χρονη που πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι, βρίσκεται στα κρατητήρια ωστόσο, μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS, λέγοντας ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που ισχυρίζεται η πλευρά του 68χρονου.

«Όταν το παιδί μου πήγε να διαφύγει μόνη της, να τρέξει προς το δρόμο, με τη δικαιολογία ότι είδε τον συμμαθητή της. Τότε αυτός (ο γιατρός), έβγαλε το όπλο και λέει, «σταμάτα εκεί που είσαι, θα σε πυροβολήσω και θα πω ότι το έκανε η μάνα σου». Γύρισα και του είπα «σταμάτα να λες βλακείες στο παιδί, νόμιζα ότι ήταν ψεύτικο», δήλωσε αρχικά η 49χρονη.

«Του είπα, σταμάτα βρε γελοίε, και εκεί όρμηξα να του το πάρω, και εκείνη την ώρα αυτό πυροβόλησε, τώρα από ποιόν δε ξέρω από εμένα; Εγώ το πάτησα, αυτός το πάτησε;», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση, εάν σκέφτηκε το ενδεχόμενο ότι θα μπορούσε να τραυματιστεί το παιδί, η 49χρονη εικαστικός είπε: « Καθόλου καθόλου, το παιδί το προστάτευσα με όλες μου τις δυνάμεις».

Στο ερώτημα εάν μετάνιωσε για την πράξη της, ανέφερε: « Ρωτήστε αυτούς πρώτα εάν μετάνιωσαν που πήραν το παιδί από μία μάνα, πέντε ολόκληρα έτη, πάτησαν επί πτωμάτων. Προστάτευσα τη ζωή του παιδιού μου».

«Μου έλειψαν τα πάντα από το παιδί μου. Έχω ξεχάσει να είμαι πλέον μαμά, μου έχει λείψει το πρωινό ξύπνημα, μου λείπει να την αγκαλιάσω, να της μαγειρέψω, να τη βγάλω βόλτα, να τη διαβάζω, να την ντύνω», πρόσθεσε μεταξύ άλλων η 49χρονη.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 15/11/2021